12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUltima audiţie X Factor. Sosia Andei Adam urcă pe scenă

Ultima audiţie X Factor. Sosia Andei Adam urcă pe scenă

La ultima audiţie a emisiunii de divertisment „X Factor”, între concurenţii care vor urca pe scenă se numără şi o tânără din Bucureşti, care seamănă foarte bine cu interpreta Anda Adam, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Citeşte şi: VIDEO: Un tânăr basarabean a emoționat juriul de la X Factor cu un cântec manifest

Anne Marie va povesti că iubește muzica și cântă de la şase ani, deși în prezent este manager la o firmă de construcții. Ea va recunoaște că i s-a mai spus că seamănă cu Anda Adam și speră să devină cel puțin la fel de faimoasă ca interpreta.

Emisiunea de divertisment ”X Factor” se află la al cincilea sezon şi este prezentată de Răzvan şi Dani. La masa juraţilor se află Ştefan Bănică Jr., Delia, şi Horia Brenciu.

Citeşte şi: X Factor. Unul din prezentatori, dădacă în culise. La ce întrebare este nevoit să răspundă

În faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. Telespectatorii îşi vor putea vota favoriții dintre concurenții care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat participant să ajungă direct în prima gală live.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Anne Marie, concurenta care seamănă cu interpreta Anda Adam.

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă