13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Justin Bieber, marele câștigător la MTV Europe Music Awards. Ce alți...

VIDEO: Justin Bieber, marele câștigător la MTV Europe Music Awards. Ce alți artiști au fost premiați

Celebrul cântăreț canadian Justin Bieber a fost marele câştigător al celei de-a 21-a ediție a premiilor MTV Europe Music Awards (EMA), cu cinci premii câştigate, între care două la cele mai importante categorii, „cel mai bun cântăreţ" şi „cea mai bună interpretare: America de Nord", scrie The Guardian.

Alte premii câştigate de Bieber au fost la categoriile  "cel mai bun aspect fizic”, "cei mai mari fani" şi "cea mai bună colaborare" – cu Skrillex şi Diplo, pentru "Where Are U Now?".

„Mulţumesc! Este minunat să fiu recunoscut pentru muzica mea. Vreau să le mulţumesc fanilor mei, sunteţi nemaipomeniţi!”, a spus Bieber când şi-a acceptat primul premiu, potrivit contactmusic.com.

De asemenea, interpretul a cântat cel mai nou single al său, „What Do You Mean?”.

Un alt artist care a fost premiat a fost Ed Sheeran, pentru „cea mai bună reprezentaţie live”. Cântăreţul a interpretat „Lay It On Me”, alături de Rudimental.

Alţi artişti premiaţi au fost Taylor Swift, pentru cea mai bună piesă – "Bad Blood", Rihanna, pentru cea mai bună cântăreaţă, trupa One Direction, pentru cel mai bun artist pop şi Nicki Minaj, la categoria „cel mai bun artist hip-hop”.

Cea de-a 21-a ediție a premiilor MTV Europe Music Awards (EMA) s-a desfăşurat duminică seară, la Mediolanum Forum din Milano, Italia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă