15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Trupa Taxi a lansat o melodie în memoria victimelor incendiului din...

VIDEO. Trupa Taxi a lansat o melodie în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Trupa Taxi a lansat, luni, o melodie în memoria victimelor incendiului izbucnit, vineri, în clubul Colectiv din Bucureşti. Intitulată "Ce faceţi?", melodia este însoţită de o imagine neagră, în semn de doliu pentru cele 32 de persoane decedate. 

"Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ", sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, melodia "Ce faceţi?" are peste 35.000 de vizualizări pe YouTube.

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, a fost prezent, luni, la vernisajul expoziţiei de fotografie a Teodorei Maftei, jurnalista rănită grav, vineri, în incendiul din clubul Colectiv.

Tânăra jurnalistă se află în prezent în stare gravă, în secţia de terapie intensivă la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităţilor, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 31 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.

Cele mai citite

VIDEO. Manchester City, noua și vechea campioană a Angliei. Trupa lui Guardiola câștigă titlul în Premier League

Manchester City a făcut istorie în fotbalul englez, câștigând pentru al patrulea an consecutiv titlul de campioană a Angliei. Această performanță este una de...

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă