10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVin Diesel a anunţat regizorul filmului "Fast and Furious 8"

Vin Diesel a anunţat regizorul filmului “Fast and Furious 8”

Actorul american Vin Diesel a confirmat, miercuri, că regizorul filmului ‘Fast and Furious 8/ Furios şi iute 8’ va fi F. Gary Gray, scrie Agerpres. 

“Acum și aici, confirm că el va fi regizorul viitorului lungmetraj”, a declarat actorul în vârstă de 48 de ani care a mai colaborat cu Gray la filmul ‘A Man Apart’ (2003). “Este un regizor genial. Este foarte talentat. Sunt evident entuziasmat de toate lucrurile pe care le va aduce la această saga”, a precizat actorul, într-un interviu acordat EFE. 

Citeşte şi: Vin Diesel a DEZVĂLUIT când se va încheia franciza „Fast and Furious”

Presa de specialitate publicase în ultimele zile că studioul Universal are în vedere mai multe nume pentru a ocupa scaunul de regizor, printre care Louis Leterrier, Adam Wingard, William Eubank și însuși F. Gary Gray.

‘Furious 7’, regizat de James Wan, a ocupat anul trecut locul cinci în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie cu peste 1.5 miliarde de dolari. Scenariul a fost modificat după tragica moartea a actorului Paul Walker într-un accident de trafic din 2013 din cauza excesului de viteză.

În film, Deckard Shaw (Jason Statham) încerca să se răzbune pe Dominic Toretto (Diesel) și banda lui pentru moartea fratelui său. Din distribuție au mai făcut parte Michelle Rodríguez, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Ludacris și Tyrese Gibson.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă