25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialVocea României. Ediţie specială de 1 Decembrie

Vocea României. Ediţie specială de 1 Decembrie

Cea de-a doua ediţie live a emisiunii de divertisment „Vocea României” va avea loc marţi, de Ziua Naţională, potrivit unui comunicat Pro TV, remis redacţiei.

„Pe lângă piesele pe care le vor cânta pentru a-și demonstra calitățile vocale și a convinge publicul și antrenorii că merită să meargă mai departe în competiție, concurenții vor sărbători așa cum se cuvinte ziua României și 20 de ani de PRO TV și vor avea o serie de surprize pentru telespectatori”, se arată în comunicatul citat.

Astfel, din echipa lui Tudor Chirilă vor cânta Cristina Bălan, Daniel Bălan, Claudia Andas și Tincuța Fernea, iar din echipa Loredanei vor urca pe scenă Iulian Selea, Mihai Rait, Bogdan Vlădău și Cristina Vasopol.

Citeşte şi: Duel muzical de senzaţie la Vocea României. O concurentă a fost salvată

Echipa Smiley va fi reprezentată de pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha și Nora Deneș, iar echipa Moga de Andrei Vitan, Alex Florea, Tomi Weissbuch și Cristina Stroe.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu echipele. 

Concurenţii vor interpreta melodii precum „Drumurile noastre”, „Un actor găbit” sau „Timpul”.

Concurenţii, antrenaţi de Tudor Chirilă, Loredana, Smiley sau Marius Moga, se întrec pentru trofeul „Vocea României” și premiul în valoare de 100.000 de euro.

În cel de-al patrulea sezon, concursul a fost câştigat de concurentul antrenat de Tudor Chirilă, Tiberiu Albu.

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă