10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialZilele Teatrului Unteatru

Zilele Teatrului Unteatru

 

Unteatru vă invită în perioada 25 iulie-3 august la Zilele Teatrului Unteatru, ediţia I, eveniment care marchează 4 ani de existență a companiei. O sărbătoare a artei unde spectacolele de teatru, muzica şi multe alte surprize se vor împleti, spre deliciul publicului.

În cadrul acestui eveniment aniversar trupa britanică de teatru “Bezna Theatre London” prezintă, în premieră în Bucureşti, în zilele de 29, 30, 31 iulie și 1, 2, 3 august, de la ora 20.00, piesa „Crime” (un răspuns la „Crimă și pedeapsă” de F.M.Dostoievski), un spectacol ce urmărește poveștile celor blamați de mass-media și ilustrează realitatea unei țări scăpate de sub control.

Pe toată perioada Zilelor Teatrului Unteatru organizatorii au amenajat curtea umplând-o cu măsuţe primitoare, pentru a vă putea relaxa la o bere, o prăjitură şi muzică, căci vor avea loc şi câteva concerte interesante susţinute, printre alţii, de A.G.Weinberger, Maria Răducanu şi Maxim Belciug.

Din program nu vor lipsi unele dintre spectacolele de succes ale companiei Unteatru, precum: “Un tramvai numit dorinţă“,“Trei femei înalte”, “Poezia visului”, “Ce zile frumoase!”, “Cinci ore cu Mario”, “Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită în Frankfurt” şi multe altele. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă