14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăGDPRMESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI

Dacă ești lipsit de inspirație sau nu ai poftă să-ți pui mintea la muncă pentru un mesaj inspirat de trimis noaptea aceasta, la trecerea dintre ani, poți alege unul dintre mesajele de mai jos. Ele au fost adunate de redactorii de la descoperă.ro.

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.

”Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

”Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea din suflet, căldura sărbătorilor din inimile noastre. Un An nou fericit!”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2016, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

“Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

”Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

”Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani!”

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

”2017 dorinţe împlinite, 2017 motive de bucurie, 2017 clipe petrecute alături de cei dragi. La mulţi ani!”

‘Mai ştii când ne scriam pe hârtie? Au trecut câţiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ţi fie bine. Să-l treci vesel şi să te uiţi înapoi împăcat”.

”Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”

”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

”Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!”

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”

”Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2017!”

 ”Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2017”

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

”La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

”La multi ani sa-ti fie,
Viata pe vecie,
Bucurii o mie,
Cati struguri invie,
La anul si la multi ani!”

”Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!”

”Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!”

”Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !”

Ai grijă ce îți dorești de Anul Nou. Psihologul are câteva sfaturi foarte utile
Ia să vedem ce v-ați propus la finele lui 2015? Câte ați făcut în 2016? Câte dintre ele vi le mai doriți și pentru 2017? Uitați-vă cu atenție la fiecare dintre obiectivele pe care vi le-ați propus pentru anul care se încheie și la fiecare străduiți-vă să vă aduceți aminte ce anume v-a îm-piedicat să vă atingeți scopul? Nu există doar un motiv! Mai căutați… aici



București: Foc de artificii de 11 minute
În Capitală, de Revelion s-au organizat concerte și spectacole în Piaţa George Enescu, Parcul Titan sau la Palatul Parlamentului. Temperaturile au valori cuprinse până la  -6. Principalul a fost cel din Piața George Enescu, Primăria București alocând 700.000 de euro pentru acest scop. Focul de de artificii de la miezul nopții durează 11 minute. Concertează Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănica Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime.

Detalii aici


La munte: 10.000 de turişti pe Valea Prahovei. Se poate schia la Azuga, Buşteni şi Sinaia
Mii de turişti au ajuns deja în staţiunile de pe Valea Prahovei, unde vor petrece vacanţa de sfârşit de an. Potrivit operatorilor din domeniul turistic, gradul de ocupare a locurilor omologate de cazare în staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia este de peste 95 la sută. Turiştilor care petrec noaptea dintre ani în hoteluri sau pensiuni li se adaugă cei care au mers la munte în vizită la rude sau prieteni, ori la casele de vacanţă pe care le deţin pe Valea Prahovei. Detalii aici!


Cum circulă tramvaiele și autobuzele din București, în noaptea de Revelion și în primele zile din 2017
În noaptea de Revelion, bucureștenii au acces la 25 de linii de noapte. Totodată, la trecerea dintre anim vor circula și liniile de tramvai 1 și 41. În zilele de 1 și 2 ianuarie, RATB anunță că vehiculele vor funcționa după un program corespunzător unei zile de duminică. Detalii aici!


Programul magazinelor in ianuarie 2017:
Cora, Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Penny, Kaufland, Metro, Segros,Lidl

Programul marilor rețele de magazine, în ultima zi din anul 2016 și primele zile ale anului 2017:
Cora, Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Penny, Kaufland, Metro, Segros,Lidl. Click aici pentru lista magazinelor

 

Cele mai citite

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...

Rusia – Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

Camera Reprezentanților din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, în valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul în Camera Reprezentanților s-a desfășurat în...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă