7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPR10 feluri în care să îți îngrijești picioarele vara asta

10 feluri în care să îți îngrijești picioarele vara asta

Acum că e vară s-ar putea să te uiți în jos și să fii șocată de ce vezi: picioarele tale. După luni întregi în care le-ai ținut în cizme și ai transpirat prin șosete de lână ca să nu degeri, picioarele tale au nevoie de puțină grijă și atenție.

Înainte de a te încălța cu perechea preferată de sandale vara asta trebuie să îți pregătești picioarele. Iată 10 feluri în care poți să faci asta chiar de la tine de acasă:

1. Înmuiere pentru detoxifierea picioarelor

Scapă de toată pielea moartă pe care ai strâns-o iarna asta cu o combinație de sare Epsom, sare de mare și bicarbonat de sodiu.

2. Înmuiere în lapte și ceai verde

Laptele are foarte mulți nutrienți care îți întineresc pielea, lăsând-o moale și suplă. (lapte praf, sare Epsom, ceai verde)

3. Înmuiere și hidratare cu lămâie

Un pic de ulei de măslină hidratant și lămâile pline de antioxidanți sunt combinația perfectă pentru a îți relaxa picioarele după o plimbare lungă. (apă, ulei de măsline, lămâie, sare de mare)

4. Scrub pentru picioare urât mirositoare

Plimbatul fără șosete nu e bun pentru tine. Fă tuturor o favoare și freacă bine picioarele cu tot feluri de săruri pe care le ai la îndemână. (sare Epsom, ulei de mentă)

5. Scrub de căpșuni

Scrubul de căpșuni nu doar că e bun pentru picioarele tale, dar miroase divin și vei fi pregătită să te încalți în sandale imediat. (căpșuni, ulei de măsline, sare de mare)

6. Scrub de avocado

Profită de hidratarea naturală a uleiului de avocado în timp ce masezi tălpile care au suferit toată iarna. (avocado, sare de mare, mălai)

7. Scrub cu prăjiturele

Poți să faci acest scrub din lucruri pe care le ai prin bucătărie și vei mirosi a prăjiturele toată ziua. (zahăr brun, zahăr alb, extract de vanilie, ulei de măsline)

8. Scrub de lavandă

Fie iarnă, fie vară, un scrub cu lavandă îți va relaxa picioarele și vei avea parte și de o ședință de aromaterapie. (sare de mare, ulei de măsline, ulei de lavandp, lavandă uscată)

9. Mască pentru picioare cu cuișoare și scorțișoară

Această mască îți va relaxa mușchii picioarelor și îți va pregăti picioarele pentru a călca pe nisipul fierbinte. (cuișoare, scorțișoară, sare de mare, glicerină, ulei de măsline)

10. Balsam de picioare cu avocado

După ce ai terminat de masat, folosește un balsam hidratant pentru a-ți face picioarele moi și catifelate. (unt de Shea, unt de avocado, ceară de albine albă, ulei parfumat).

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă