13.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPR5 adevăruri despre frumuseţe

5 adevăruri despre frumuseţe

Fiecare femeie vrea să fie frumoasă şi să se simtă bine în pielea ei. Există câteva trucuri în materie de frumuseţe pe care le aplicăm. De asemenea, când vine vorba de lucrurile pe care le punem în aplicare, sunt câteva adevăruri pe care e bine să nu le ignorăm.

1. Dacă ne strângem părul în coadă strânsă ne poate cădea părul

Orice coafură care creează tensiune la nivelul scalpului poate duce la pierderea firelor de păr care nu vor mai creşte înapoi. Ori optezi pentru un stil mai lejer, ori urmezi un tratament cu ulei de ricin sau argan pentru întărirea firului de păr.

2. Dacă te freci la ochi, poţi cauza riduri

Frecarea în zona ochilor nu poate cauza în mod direct riduri. Însă, mişcarea repetată poate subţia pielea ce poate duce în timp la apariţia ridurilor.

3. Dacă îţi clăteşti părul cu bere, vei avea un păr mai sănătos şi puternic

Adevărat! Hameiul care se află în bere este bogat în vitamine care ajută părul să fie mai strălucitor şi mai sănătos. Între timp, alcoolul curăţă părul de impurităţi. Aşadar, berea este un produs ieftin şi excelent pentru podoaba ta capilară.

4. Anumite alimente pot agrava acneea

O dietă bogată în alimente grase şi ciocolată, nu este o dietă indicată pentru corpul tău, dar nu sunt neapărat duşmanii tenului tău. Adevărul este că nu există o listă de alimente care s-a dovedit că dau naştere acneei. Dar nu uita, că fiecare organism reacţionează diferit!

5. Balsamul de buze poate crea dependenţă

Nu există un diagnostic în ceea ce priveşte dependenţa dată de balsamul de buze. Acesta conţine câteva ingrediente care mai degrabă irită buzele decât le hidratează, aşadar creează buze mai uscate, care te fac să aplici mai mult balsam de buze.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...
Ultima oră
Pe aceeași temă