10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPR5 idei pentru o nuntă tematică

5 idei pentru o nuntă tematică

Nunta este o zi importantă din viaţa noastră şi este esenţial să iasă aşa cum ne dorim. Planificarea şi organizarea evenimentului din ziua cea mare presupune mult efort şi implicare. Toată lumea îşi doreşte o nuntă inedită despre care să se vorbească şi care să încânte invitaţii. Tematica poate fi una creativă, originală şi neaşteptată. Poţi personaliza nunta în funcţie de caracteristici precum personalitatea vostră, hobby-urile sau pasiunile voastre.

1. Temă rustică

O nuntă cu temă rustică poate fi foarte interesantă şi tradiţională. În funcţie de tradiţiile din zona ta, poţi surprinde invitaţii cu obiceiurile regiunii cât şi cu obiceiurile culinare din localitatea în care îţi ţii nunta. Poţi face poze pe o pajişte sau într-un hambar şi să alegi ca şi mijloc de transport o trăsură cu cai.

2. Temă vintage

Tema vintage este o temă ce permite jonglarea diferitelor elemente. Aici poate intra o maşină Ford T, petrecere ţinută într-un cort stilat, poze alb negru şi discuri de vinil. De asemenea, pot fi prezente obiecte de decor precum un gramofon, valize vechi şi lucruri din dantelă. Rochia de mireasă şi cea a domnişoarelor de onoare poate fi în ton cu tema prin articole vestimentare precum umbreluţe clasice din dantelă sau rochie lungă simplă crem pentru domnişoarele care însoţesc mireasa.

3. Temă medievală

Dacă amândoi sunteţi fanii temelor medievale, vă puteţi proiecta nunta în acea epocă. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul câtorva elemente. Puteţi face poze într-o cetate sau lângă un castel iar ceremonia poate căpăta un aer medieval cu ajutorul unui cort decorat cu diferite steme şi o costumaţie pe măsură. Dacă nu aţi găsit o locaţie pentru sărbătoarea voastră puteţi opta pentru o petrecere în aer liber. Se pot amplasa torţe pentru personalizarea evenimentului şi se poate organiza un spectacol improvizat pe baza luptelor medievale.

4. Nuntă pe plajă

Deşi poate părea clişeizat, o nuntă pe plajă este o variantă foarte romantică şi simplă. Priveliştea, marea şi nisipul sunt elementele voastre decorative care vor încânta privirea invitaţiilor. Ca să fii în ton cu tema, poţi opta pentru un meniu cu fructe de mare, cocktail-uri revigorante şi aperitive cu fructe.

5. Nuntă de sezon

În funcţie de sezonul în care alegi să îţi ţii nunta, poţi alege diferite elementele decorative. Dacă alegi să faci nunta toamna, personalizează evenimentul în tonuri de maro, arămiu şi roşu. Adaugă un plus de personalitate nunţii tale, servind castane prăjite. Dacă alegi să îţi faci nunta primăvara, poţi avea un buchet de mireasă din ghiocei şi lalele sau vara poţi opta pentru flori de câmp.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă