14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPR5 tipuri de prieten de care orice femeie are nevoie

5 tipuri de prieten de care orice femeie are nevoie

Este normal să ne dorim să fim înconjurate mereu de oameni care să ne asculte, să ne complimenteze, să ne susțină, cu care să depănăm amintiri, cu care să ne distrăm, iar lista poate continua. De aceea, ne împrietenim cu persoane care să corespundă stilului nostru de viață și lângă care să ne simțim confortabil.

Chiar dacă fiecare dintre noi are "acel prieten” pe care îl consideră cel mai bun, în realitate avem nevoie de mai multe tipuri de caracter și personalități care să ne înconjoare. Pentru a fi total împlinită din punct de vedere al vieții sociale și al categoriei de prieteni, orice femeie are nevoie de următoarele 5 modele:

1. Persoana mereu pozitivă și energică

Sigur există cineva în viața ta care are mereu o stare de dispoziție pozitivă și te face și pe ține să te simți mai bine. O astfel de persoană îți poate lua din energie dacă petreceți prea mult timp împreună, dar de multe ori tot genul acesta de persoană îți poate schimba complet o zi întreagă sau chiar modul de a privi. Persoanele pozitive trebuie să le păstrăm cât mai aproape în viață noastră.

2. Persoana sfătuitoare

De fiecare data când ai o problemă, cine poate fi mai potrivit decât acea prietenă a ta care mereu are vorbele și sfaturile la ea? Persoana sfătuitoare este cea despre care simți că îți poate rezolva toate problemele, numai dacă discuți și îi povestești despre ce e vorba.

3. Prietena veche din copilărie

Deobicei aceasta este și persoana cu care îți place să petreci timpul cel mai mult. Este fantastic atunci când retrăiești amintiri și povestești toate întâmplările amuzante și mai puțin amuzante pe care le-aţi petrecut împreună. Prietena veche din copilărie este în general și confidenta cea mai bună.

4. Prietenul „mascul”

Orice femeie are nevoie de un prieten de sex masculin. Acesta este un foarte bun confident, dar și mai bun sfătuitor când vine vorba despre bărbați. Cine te poate sfătui mai bine în materie de bărbați, decât un bărbat?

5. Persoana mereu sinceră

Aceasta este persoana care îți va spune mereu când nu îți stă bine o rochie, când te-ai îngrășat sau că nu iei o decizie bună într-o anumită situație. Această este și persoană pe care de multe ori simțit că vrei să o excluzi, dar tot la ea te întorci, pentru că știi că este sinceră și îți vrea binele. 

Cele mai citite

OpenAI a lansat un nou model de inteligență artificială și versiunea desktop a ChatGPT

OpenAI a lansat luni un nou model de inteligenţă artificială şi o versiune desktop a ChatGPT, împreună cu o nouă interfaţă pentru utilizatori, transmite...

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

Lucrări pe podul Giurgiu – Ruse. Traficul se va desfășura pe o singură bandă

Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, care leagă România de Bulgaria, va fi restricționat pe toată durata lunii mai. Această decizie vine ca urmare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă