17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPR5 trucuri ca să te simți mai bine în 5 minute

5 trucuri ca să te simți mai bine în 5 minute

Cu siguranță te-ai aflat și tu în situații în care fericirea era un concept parcă ireal și de neatins, însă există o mulțime de moduri în care ne putem face să ne simțim mai bine, trebuie doar să credem că se poate.

Conform autorului John Gray, cu publicaţia "Why Mars & Venus Collide”, "Odată ce faci mici schimbări, vei începe să te simți mai puțin stresat și într-un mod automat vei începe să iei decizii mai bune care să nu îți dea mai multe responsabilități decât poți duce”.

Pentru a găsi bunăstarea și fericirea , este necesar că tu să faci ceva în privința asta. Mai departe îți prezentăm câteva trucuri prin care ești mai fericit în numai 5 minute.

1. Trage aer în piept: este un truc mai vechi care se numește Nadi Sodhana și constă în ați ține astupată o nara timp de 5 secunde, timp în care inspiri și expiri cu cealaltă, după care schimbi nara și repeți acest ciclu de 6 ori. Te vei simți mai relaxat.

2. Sună un prieten: fă-ți o lista cu primele 5 persoane preferate din viață ta și alege pe unul sau pe una dintre ele. Discuția te va face automat să te simți mai bine, mai ales că nu ai avut un motiv anume pentru a suna persoana respectivă.

3. Du-te la cumpărături în zona ta preferata de produse. Există și posibilitatea să nu achiziționezi nimic, dar sigur te vei simți mult mai bine. Apropierea de produse și materiale care îți plac, te vor relaxa și îți vor da suflu de viață.

4. Mănâncă niște ciocolată: aceasta conține substanțe care iți vor crea o stare de mulțumire.

5. Fă o lista cu lucrurile pentru care ești recunoscător și recitește-o cu voce tare. Dacă stai să conștientizezi ceea ce ai scris, vei începe să te simți mai bine, automat. 

Cele mai citite

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

PNL îl trimite înapoi la Brașov pe ministrul Veștea

Conducerea PNL l-a desemnat pe Adrian Veștea, actualul ministru al Dezvoltării, drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Veștea va fi candidatul...

PwC Romania: Jumătate dintre fraudele din companii se întâmplă din cauza lipsei controalelor privind conformarea

Tranzacţiile care implică criptomonede sunt în creştere, de asemenea, un risc in crestere este cel de greenwashing, adică raportări incorecte/manipulate în domeniul sustenabilităţii numai...
Ultima oră
Pe aceeași temă