10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăGDPR5 trucuri pentru decorarea casei tale

5 trucuri pentru decorarea casei tale

Acasă este locul unde ne simţim cel mai bine şi cel mai confortabil. Modul în care arată casa noastră ne reprezintă şi ne reflectă personalitatea. Poţi folosi câteva trucuri pentru un plus de ambienţă şi stil.

Pete de culoare

Aceste pete de culoare îşi pot găsi locul fie pe unul dintre pereţii dormitorului tău sau al camerei de zi, fie pe obiectele decorative pe care le ai prin casă. Nu îţi fie teamă să foloseşti culori puternice precum portocaliu, verde, galben sau roşu. Te vor energiza şi vor oferi un plus de luminozitate spaţiului tău personal. Însă, ai grijă să nu exagerezi, deoarece folosite în cantităţi mari, te pot obosi.

Perdele colorate

Dacă încăperile din casa ta au pereţii albi, evită perdelele albe. Albul este culoarea purităţii şi denotă o igienă corespunzătoare dar în acelaşi timp folosit în exces este sec şi impersonal. În cazul acesta, foloseşte nişte perdele colorate sau cu diferite modele. Poţi găsi perdele potrivite personalităţii tale.

Detaliile mici fac diferenţa

Câteva lumânări parfumate în camera de zi sau sticluţe cu uleiuri parfumate în baie pot face diferenţa. Încearcă să nu încarci camera cu tot felul de lucruri inutile. Totodată, poţi opta pentru diferite decoraţiuni în funcţie de sezon ca de exemplu: un bol plin de frunze, nuci şi mere pentru perioada toamnei, o tăviţă cu conuri de brad şi scorţişoară în sezonul de iarnă sau o vază colorată plină de flori când îţi bate vara la uşă.

Dungi, flori sau buline

O faţă de masă în dungi, o pernă cu imprimeu floral şi o păturică cu buline pot da un bust casei tale. Totul constă în detalii. Dacă stai în chirie şi nu poţi face schimbări majore, încearcă cu aceste trucuri pentru a da un plus de personalitate locuinţei tale temporare.

Spaţii de depozitare

De cele mai multe ori lucrurile reprezintă o problemă. Unde le depozităm? Avem obiecte mărunte care nu îşi au rostul dar vrem să le păstrăm? Cumpără nişte cutii drăguţe cu diferite modele pentru a putea depozita obiectele inutile. Sau pentru baia ta, există dulăpior cu sertare din nuieluşe, foarte practic şi foarte estetic.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă