14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăGDPR6 idei de cadouri pentru orice ocazie

6 idei de cadouri pentru orice ocazie

Mereu ne facem griji când se apropie o aniversare, ziua de naștere a unui prieten, Ziua Mamei sau Crăciunul și de fiecare dată picăm în aceeași capcană de a lăsa totul pe ultima sută de metri, alergând din magazine în magazine sau căutând pe Internet: idei de cadouri, cadouri perfecte, cadouri pentru mame, cadouri de aniversare, iar lista cuvintelor tastate poate continua la nesfârșit. 

Pentru că vrem să îți sărim în ajutor, încercăm să îți oferim 6 idei de cadouri ideale, care nu constau doar în lucruri, fiind incluse și idei de locuri în care îl poți duce pe sărbătorit sau surprize pe care i le poți face. 

1. Mergeți la un eveniment sportiv!

Pentru că sportul este mereu un mod relaxant și plăcut de a petrece timpul liber, mergi cu sărbătoritul la un meci de fotbal, de tenis, de rugby sau orice alt sport pentru care știi că are o pasiune. 

2. Comandă-i un portret

Poți apela la un artist de pe Internet care să realizeze un portret după poza aniversatului sau poți merge cu persoana respectivă la un artist stradal despre care știi că este foarte talentat. 
3. Cumpără-i un animal de casă 

Dacă sărbătoritul este iubitor de animale, cumpără-i un câine, o pisică, un hamster sau orice alt animal de companie care crezi că i-ar plăcea. În situația în care sărbătoritul stă la apartament, atunci gândește-te la ceva mic, cum ar fi o broască țestoasă sau un papagal. Nu uita să iei acvariu și colivie! 
4. Mergeți la squash 

Chiar dacă nu ai mai jucat niciodată squash, ar trebui să îi faci o surpriză plăcută persoanei sărbătorite mergând la o asemenea sală. Squash-ul este distractiv, solicitant și extrem de sănătos și veți râde pe cinste când veți vedea câte greșeli veți face la început. 

5. Plantează un copac 
Un lucru extrem de frumos pe care îl poți face pentru o persoană sărbătorită este să plantezi un copac în numele ei. Pentru a fi surpriza mai amuzantă, poți pune pe arborele proaspăt plantat o etichetă cu numele sărbătoritului. 

6. Surprinde persoana sărbătorită cu un city break la Paris!  

Parisul este mereu o surpriză plăcută și cu siguranță nu vei da greș dacă îi vei lua persoanei sărbătorite un bilet la Paris, pentru a petrece împreună un weekend de neuitat! 
  

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul transmis de Papa Francisc credincioşilor care sărbătoresc Paştele

Într-un mesaj plin de speranță și încredere, Papa Francisc a transmis un apel puternic la bucurie și pace pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele în...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...
Ultima oră
Pe aceeași temă