16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPR7 lucruri pentru care nu ar trebui să îţi ceri scuze

7 lucruri pentru care nu ar trebui să îţi ceri scuze

Este nevoie de multă tărie de caracter şi curaj ca să ne recunoaştem greşelile şi să ne putem cere iertare faţă de cei pe care i-am supărat. Însă, sunt situaţii în care ne simţim vinovaţi fără să fie cazul. Aşadar nu îţi cere scuze:

1. Pentru că ai câştigat la un joc.

Dacă te joci cu colegii, prietenii sau iubitul un joc de societate şi câştigi, nu-ţi cere scuze doar pentru că vezi că se supără. Niciodată să nu îţi pară rău pentru câştigul tău. Îl meriţi!

2. Când cineva te calcă din greşeală.

3. Pentru o masă pe care ai pregătit-o prietenilor şi nu este pe gustul lor.

Când ne chemăm prietenii la noi, ne place să îi surprindem într-un mod plăcut. Astfel, mulţi optează pentru o cină sau un desert. Din păcate, nu tot mereu reuşim să nimerim gusturile musafirilor. Dacă ţi s-a întâmplat să pregăteşti o masă şi să nu fie pe placul lor, nu-ţi cere scuze. În fond, ai petrecut câteva ore pregătindu-te pentru sosirea lor.

4. Pentru felul în care arăţi.

De când este imperios necesar să arăţi mereu ca ieşită din cutie? Fiecare avem zile mai bune şi zile mai proaste. Nu trebuie să te justifici în faţa nimănui.

5. Pentru că vrei un timp să fii singură.

Oricine are nevoie de o perioadă de timp pentru a fi singur. Este de înţeles. Aşadar, nu îi lăsa pe cei din jur să te facă să te simţi vinovată pentru asta.

6. Pentru că nu eşti de acord cu opinia cuiva.

Este dreptul tău să ai propria părere. Dacă ştii să ţi-o argumentezi logic şi respectuos, nu ai decât de câştigat.

7. Pentru că plângi.

Plânsul ne ajută să ne descărcăm şi nu ar trebui să fie un lucru pentru care să fim judecaţi. Nu te simţi prost dacă cineva te surprinde plângând. Fiecare avem perioadele noastre!

Cele mai citite

Lucrări pe podul Giurgiu – Ruse. Traficul se va desfășura pe o singură bandă

Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, care leagă România de Bulgaria, va fi restricționat pe toată durata lunii mai. Această decizie vine ca urmare a...

Cum să asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corectă...

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Roma

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a pierdut în două seturi în fața...
Ultima oră
Pe aceeași temă