10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRActorul Pierce Brosnan, din nou în rol de spion

Actorul Pierce Brosnan, din nou în rol de spion

Actorul Pierce Brosnan, cunoscut pentru interpretarea personajului James Bond, va juca din nou rolul unui spion în lungmetrajul ”Nume de cod: Spionul de Noiembrie” (The November Man). 

Cu un scenariu care are la bază best seller-ul internaţional ,,There Are No Spies”, semnat de Bill Granger, Nume de cod: Spionul de Noiembrie este un film despre elita spionajului internaţional, în care provocările constante şi jocurile de culise sunt ridicate la rang de artă.

Pierce Brosnan va juca rolul lui Peter Devereaux, un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat, care acceptă o ultimă misiune. El trebuie să o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil să divulge adevărul din spatele unei conspiraţii, care timp de câteva decenii a distrus numeroase vieţi.

Această misiune îl transformă pe Peter Devereaux într-o ţintă pentru cel care până nu demult îi era cel mai bun prieten, David Mason (Luke Bracey), unul dintre cei mai valoroşi oameni ai CIA-ului.

În momentul în care toţi încep să suspecteze existenţa unei scurgeri de informaţii în interiorul agenţiei, pentru Devereaux nu mai există nicio regulă şi nicio persoană în care să mai poată avea încredere.

De la regizorul filmelor The Bank Job şi The Recruit vine pe marile ecrane din 10.10.2014, Nume de cod: Spionul de Noiembrie, un action thriller distribuit în Romania de Freeman Entertainment.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă