6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăGDPRAjutoare pentru sinistrații din Ovidiu

Ajutoare pentru sinistrații din Ovidiu

În urma ploilor abundente din 17-18.08.2014, 20 de gospodării situate în zonele inundabile ale orașului, străzile Fulgerului, Delfi­nu­lui, Poștei, Zorilor, Primăriei, Pescarilor și Cireșului, au avut probleme serioase.

La nivelul Primăriei s-a întâlnit comisia pentru situații de urgență, formată din reprezentanți de la Mediu, Asistență socială, Domeniul public și privat și Urbanism, pentru a identifica exact problemele apărute în urma inunda­țiilor. Cetățenii afectați au fost și vor fi ajutați cu materiale de construcții și diverse bunuri.

Mai mult decât atât, la familiile nevoiașe problemele create de inundații vor fi remediate de echipele de muncitori ale Primăriei Ovidiu. ”Pentru a preveni efectele inundațiilor, ieri, Primăria împreună cu Re­gia Locală de Salubri­tate au demarat o amplă acțiune de curățare, decolmatare a dereelor din oraș. În cursul zilei de ieri, echipa a lucrat la decolmatarea canalului de lângă calea ferată, strada Frunzelor colț cu strada Poștei”, a spus George Scupra.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă