15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRCare sunt cele mai bune ceaiuri pentru tine, în funcţie de grupa...

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru tine, în funcţie de grupa sanguină

Ceaiurile sunt recunoscute drept băuturile care au cele mai mari beneficii asupra sănătăţii. Însă, fiecărei grupe de sânge i se potrivesc anumite tipuri de ceaiuri, potrivit revistei Women`s Daily.

Persoanele cu grupa sanguină 0 sunt predispuse la probleme cu acidul gastric şi, prin urmare, ar trebui să evide glutenul şi produsele lactate. Ceaiurile recomandate lor sunt cele de ghimbir, trandafir, măceşe, pătrunjel, mentă, păpădie, hamei, dar şi ceaiul verde.

Citeşte şi: 10 alimente pe care să le mănânci toamna, ca să îţi recapeţi silueta

Cei care au grupa de sânge A2 sunt, de regulă, foarte emotivi şi predispuşi la stres . Prin urmare, le este recomandată evitarea cofeinei şi consumul de ceaiuri de iasomie, cimbru, gălbenele, coada-șoricelului, păducel, ghimbir şi ceaiul verde.

Cei mai mulţi oameni care au grupa sanguină B3 au un metabolism lent. Cele mai bune ceaiuri pentru ei sunt din mentă, pătrunjel, frunze de mesteacăn, coada-șoricelului şi păpădie.

Pe de altă parte, persoanele cu grupa sanguină AB4 sunt rezistente la stres şi, astfel, cel mai bun ceai pentru ele este cel verde. Însă, le sunt recomandate şi ceaiurile din mentă, bujori, muşeţel, ghimbir, urzică şi rodie. 

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă