16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăGDPRCe pantofi si sandale porti la o rochie eleganta de seara

Ce pantofi si sandale porti la o rochie eleganta de seara

O rochie eleganta de seara ar trebui sa-ti flateze silueta si sa-ti puna in valoare atuurile fizice, insa oricat de frumoasa, sofisticata si de seducatoare ar fi, nu si-ar dovedi adevaratele calitati fara perechea perfecta de pantofi sau de sandale.

Incaltamintea adecvata pentru rochiile de seara este precum glazura de pe tort, adica desavarseste formele si adauga acel element estetic definitoriu, care poate scoate din anonimat orice blat si orice umplutura.

Pentru ca stim cat de dificil poate fi sa gasesti perechea ideala de pantofi care sa accesorizeze cu succes o rochie de seara, ne-am gandit sa-ti oferim cateva idei din care sa te inspiri.

Pantofi si sandale cu finisaj metalizat

Daca esti genul de persoana careia nu-i place sa riste, ci mai degraba merge la sigur, atunci cea mai buna solutie pentru tine o reprezinta pantofii ori sandalele cu finisaj metalizat. Practic, o astfel de incaltaminte din piele naturala poate fi purtata la orice rochie de seara, indiferent de culoare sau de textura.

Este suficient sa arunci un ochi peste defilarile celebritatilor pe covorul rosu de la cele mai importante decernari de premii. Vei observa ca majoritatea vedetelor isi accesorizeaza rochiile elegante cu pantofi ori sandale cu finisaj metalizat. In acest fel, scapa de stresul asortarii cromatice si se asigura ca au aparitii ravisante in fata camerelor foto.

Si tu poti arata fabulos intr-o rochie de seara, daca alegi sa o porti cu o pereche de sandale peep toe metalizate, cu platforma si toc inalt. 

Sandale in culori opulente

Daca porti o rochie de seara neagra, nude sau intr-o nuanta pastelata, ai nevoie de un element care sa echilibreze tinuta din punct de vedere cromatic. Cu alte cuvinte, ai nevoie de o pata de culoare care sa atraga atentia. Alege sandale din piele naturala intr-o nuanta opulenta de violet, marsala sau fuchsia si vei fi incantatoare.

De aceasta data ti-am sugerat sa porti sandale la o tinuta eleganta de seara. Motivul este foarte simplu: sandalele au marele avantaj de a-ti alungi picioarele, datorita designului decupat. Astfel, le poti purta fie la o rochie lunga pana la pamant, fie la o rochie deasupra genunchiului.

De altfel, daca porti o rochie lunga cu slit abisal, chiar este de dorit sa o accesorizi cu o pereche de sandale cat mai decupate ori sandale simple, cu o bareta frontala si una in jurul gleznei.

 

Pantofi stiletto

Pantofii stiletto pot fi piesa de rezistenta a tinutei tale de gala, insa chiar si in cazul lor sunt cateva lucruri de care sa tii cont. Daca rochia ta este realizata dintr-un material mat ori catifelat, alege pantofi stiletto din piele intoarsa, pentru a pastra frumusetea texturii. Daca porti o rochie de seara diafana, dintr-un material vaporos si fin, accesorizeaz-o cu pantofi din piele naturala lacuita.

In cazul in care nu esti sigura ce tip de piele sa alegi, mizeaza pe un design deosebit. Poti opta pentru pantofi stiletto cu snake print discret, cu detalii decorative feminine sau cu varf metalizat.

Pentru fiecare rochie de seara exista perechea perfecta de pantofi ori sandale. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in magazinul online Komodos.ro si sa alegi modelul tau preferat pe care il poti adapta nevoilor tale, putand sa il personalizezi folosind orice culoare si orice tip de piele naturala.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă