10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPRCe spun visele despre tine

Ce spun visele despre tine

Visele sunt o altă lume în care noi pătrundem şi devenim protagoniştii unei poveşti ecranizate de mintea noastră. Zilnic înmagazinăm informaţii, experienţă, întâmplări care se pot manifesta sub forma viselor într-o formă sau alta. Învaţă să îţi decodezi visele şi să vezi ce îţi ascunde subconştientul.

1. Eşti mereu în întârziere

Dacă ai constant vise în care eşti grăbit şi nu mai ai timp de nimic s-ar putea ca în realitate să pui foarte multă presiune pe tine şi să simţi că nu ai timp să îţi îndeplineşti anumite obiective. Întreabă-te dacă eşte proactiv? Sau dacă într-adevăr eşti mulţumit cu prezentul tău. Răspunsul negativ te poate ajuta să găseşti o rezolvare.

2. Nu poţi controla maşina

Eşti pe drum, conduci şi nu mai ai control asupra maşinii. Începi să urli, apeşi frâna, întorci de volan şi autovehiculul tot nu te asculta. În vise, maşinile reprezintă abilitatea de a ajunge la un obiectiv sau la un ţel. A pierde controlul maşinii poate însemna lipsă de siguranţă şi neîncredere în propria persoană.

3. Căzătură

Căzăturile semnalează un eşec în viaţă sau conştientizarea unei situaţii asupra căreia nu ai control. În oricare din situaţii, în mod evident, eşti tensionat. Include activităţi relaxante în rutina ta precum: întâlniri cu prietenii, plimbări, citit, exerciţii fizice.

4. Visezi că zbori

Dacă visezi că zbori, în mod evident ai depăşit un obstacol din viaţa ta. Asta înseamnă că te simţi liber, fără constrângeri şi deschis să iei decizii riscante.

5. Nu eşti pregătit pentru un examen

Emoţiile pe care le ai la un examen, în special când eşti nepregătit, pot fi la fel de intense şi în visele tale. Gândeşte-te dacă eşti cumva o persoană perfecţionistă şi dacă nu cumva ţi-e frică de un eşec.

6. Îţi cad dinţii

Căderea dinţilor se numără printre coşmarurile comune ale oamenilor. Este o scenă parcă scoasă din filmele horror. Trebuie să ştii că dinţii sunt simbolul puterii şi al încrederii. Dacă ai avut un vis în care ai rămas fără dantura preţioasă, ar putea însemna că în ultima perioadă eşti mai puţin încrezător.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă