11.1 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPRCum îţi dai seama că locuieşti cu un obsedat de curăţenie?

Cum îţi dai seama că locuieşti cu un obsedat de curăţenie?

Traiul în comun poate fi un exerciţiu dificil, în special când stai cu o persoană obsedată de curăţenie. Cu siguranţă igiena şi curăţenia trebuie să facă parte din rutina noastră dar când îţi dai seama că partenerul tău de apartament exagerează?

1. Nu mai mănânci în pat sau în faţă televizorului. Dacă constant ţi se atrage atenţia să mănânci deasupra mesei, să nu laşi firimituri, să strângi după tine şi nu mai ai voie să iei o gustărică la emisiunea ta preferată, e cam clar. De asemenea, dacă răspunsul tău automat la orice întrebare este „n-am fost eu”, e foarte posibil să locuieşti cu o persoană mult prea preocupată de ordine şi curăţenie.

2. Te trezeşti în fiecare zi cu un miros de dezinfectant şi cu miresmele soluţiilor de curăţat.

3. Pernele sunt aşezate într-o perfectă ordine pe canapea iar tu evident nu ai voie să le atingi pentru că le murdăreşti.

4. Eşti foarte atent cu ce laşi în urma ta. Chiar dacă este vorba de hainele pe care le-ai lăsat în baie înainte de duş, de creionul de ochi din faţa oglinzii sau de pasta de dinţi de pe chiuvetă, eşti constant stresat să nu cumva să nu fi pus ceva la locul său.

5. Dacă ai uitat să faci curat eşti bombardat de notiţe de genul „te rog, TE ROG, nu uita să ştergi pe jos înainte să pleci. PS: Ai uitat să cureţi chiuveta pe ziua de azi. Te pup”.

6. Atunci când faci într-un final curat, eşti criticat de felul în care o faci.

7. În cazul în care stai cu partenera de viaţă, trebuie să schimbi lenjeria constant. Dacă ai transpirat puţin, schimbi lenjeria. Dacă ai avut o zi grea la muncă, schimbi lenjeria.

8. Întotdeauna se face curăţenie înainte să vină musafiri.

9. Trebuie să laşi locuinţa în perfectă curăţenie înainte să pleci în vacanţă. Altfel, te trezeşti cu mesaje: „ai lăsat casa un dezastru!!?!?”. Cu toate că singurul lucru dezastruos din casă era o furculiţă uitată în chiuvetă şi perna de pe canapea în altă poziţie.

10. Coşul de gunoi din baie este pur decorativ. Nu ai voie să arunci nimic acolo.

11. Are soluţia lui/ei secretă care curăţă tot şi nu vrea să îţi dea reţeta.

Cele mai citite

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Eșec pentru Gloria Bistrița în finala EHF European League. Dunărea Brăila a terminat pe locul patru

Gloria Bistriţa a pierdut finala EHF European League la handbal feminin, fiind învinsă de formația norvegiană Storhamar cu scorul de 29-27, duminică seară, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă