13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăGDPRCum realizăm machiajul ochilor

Cum realizăm machiajul ochilor

Toamna începe să-și intre treptat în grații. Blândă, cu un soare prietenos care ne trimite cu gândul la concediul ce pare deja departe, doar bronzul frumos căpătat pe malul mării sau pe platourile munților  aducându-ne încă aminte de el.

Toamna începe și un nou sezon în modă, când încercăm să ne refacem trusele de machiaj în funcție de ce ne spun tendințele.

Pentru că trebuie să fim în pas cu moda, adaptată desigur la propriile carac­te­ristici fizice, personalitate și stil. În sezonul de toamnă-iarnă 2016-2017, stiliștii ne îndeamnă să ne exprimăm emoțiile prin modul în care alegem să ne înfrumusețăm. Machiajul este o componentă importantă în imaginea pe care dorim să o creăm despre noi, iar modul în care alegem să ne machiem ține mai ales de… prietena noastră cea mai fidelă, oglinda. Asociată, desigur, cu un minimum de cunoștințe, ușor de căpătat în zilele noastre. Iar acum, tendințele vorbesc despre individualitate, caracter unic, personalitate.

Deși machiajul de toamnă-iarnă este întotdeauna asociat cu nuanațe estompate, în funcție de locul și conjuncture în care vă aflați, nu ezitați să folosiți farduri de pleoape sidefate ori culori mai tari, asociate cu unele naturale. Colțul interior al ochiului trebuie să fie întotdeauna fardat în culori natural, dar care să confere luminozitate, colțul exterior trebuie conturat cu o culoare mai închisă, în ton, desigur, cu nuanța folosită pentru colțul interior. Creionul dermatograf, în nuanță și el cu fardul de ­pleoape trebuie să contureze discret partea de jos și colțul ­exterior. În funcție de forma ochiului, folosiți sau nu conturul pe întreaga pleoapă de sus, caz în care fardul trebuie difuzat discret pe pleoapă.

De exemplu, noua colecție de farduri de pleoape creată de Melkior, “Do you feel it?” aduce trei tonuri sidefate și trei nuanțe mate care ne îndeamnă să ne exprimăm emoțiile. Sunt farduri în culori foarte pigmentate, care asigură o acoperire foarte mare, aderă foarte bine la piele, se aplică uniform și sunt foarte rezistente în timp. Puteți alege între un machiaj Secret Garden, Mysterious, Gold Dreams, Just White, Escape, Vague Trace.

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă