12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăGDPRFoodpanda lansează o nouă versiune a aplicației mobile

Foodpanda lansează o nouă versiune a aplicației mobile

Foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din lume, a lansat o nouă aplicație mobilă, ce permite plata online a comenzilor de mâncare.

Noua aplicație pentru mobil Foodpanda permite un acces facil la meniurile a peste 30.000 de restaurante de pe patru continente. Clienții pot să vizualizeze restaurantele locale și să selecteze din mii de feluri de mâncare disponibile prin livrare sau take-away. Meniurile sunt însoțite de fotografii cu preparatele, iar restaurantele beneficiază de recenzii și evaluări din partea clienților. Utilizatorii înregistrați își pot verifica istoricul comenzilor, pentru a plasa noile comenzi mai rapid și mai simplu. Mai mult, aplicația permite utilizatorilor să își personalizeze preparatele comandate, la fel ca în restaurant, alegând, înlocuind sau adăugând topping-urile preferate. 

„Am observat o creștere imensă a zonei de mobile în toate piețele în care activăm și am folosit toată experiența și toate cunoștințele de care beneficiem pentru a dezvolta cea mai convenabilă aplicație pentru comenzile de mâncare. Viitorul comenzilor de mâncare este mobil”, a declarat Ralf Wenzel, Global managing Director foodpanda.​

Noua aplicație permite plata în numerar, la livrare, sau prin intermediul diverselor metode integrate de plată online, cum ar fi plata cu cardul de credit. 

„Am ascultat feed-back-ul venit din partea clienților noștri și ne-am străduit să le îndeplinim și să le depășim așteptările. A fost un proces bine gândit de încercări și erori: am experimentat, am comparat, am analizat și în cele din urmă am reinventat aplicația. Sunt convins că va fi o surpriză foarte plăcută pentru clienții noștri. Design-ul a fost realizat și ajustat astfel încât să îmbunătățească și să perfecționeze întreaga experiență”, a spus Edin Memisevic, Head of Mobile Application foodpanda.

Aplicația Foodpanda este disponibilă pentru principalele platforme mobile: iOS, Android, Windows, Nokia X și Asha.

Foodpanda este prezentă și în România, colaborând, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă