13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRLocul în care mănânci îți poate influența greutatea

Locul în care mănânci îți poate influența greutatea

Nu ai mereu posibilitatea să mănânci la masă, dar atunci când mănânci în fugă sau în timp ce lucrezi, este foarte probabil să consumi un număr foarte mare de calorii. Pentru a evita creșterea în greutate, publicația PopSugar îți arată locurile unde nu trebuie să mănânci.

În fața frigiderului

Atunci când simți că îți este foame dai o fugă la frigider să vezi ce ai în meniu. Cea mai mare greșeală este să mănânci în picioare în fața frigiderului sau a dulapului, deoarece este foarte dificil să urmărești cantitatea de hrană pe careo consumi. Atunci când îți este foame sau vrei să iei o gustare, pregătește o porție adecvată și să o mănânci la masă.

În mașină

Mâncatul pe fugă nu este o ideea prea bună. Mâncarea fast-food este cea care predomină atunci când ești în criză de timp, mai ales atunci când conduci. Fiind atent la drum nu mai ții cont de cantitatea pe care o mănânci și, astfel, vei ajunge să pui câteva kilograme în plus. Dacă nu ai unde să mănânci și este neapărată nevoie să mănânci în mașină, pregatește-ți de acasă câteva gustări sănătoase.

În fața televizorului

Atunci când vezi la TV reclame la ciocolată, la biscuiți sau alte dulciuri, vei avea chef de ceva dulce. Nu este rău să iei o gustare în timp ce urmărești emisiunea favorită, dar nu uita să te mai și oprești. Pregătește-ți o porție mică și lasă restul în bucătărie.

La birou

Mâncatul la birou este asemănător cu luarea mesei în mașină sau în fața televizorului. Ești foarte ocupat și nu dai importanță cantității pe care o mănânci și, fără să îți dai seama, termini o farfurie în doar câteva minute. Când mănânci repede și nu ești atent la fiecare înghițitură, creierul tău nu înregistrează cât de mult ai mâncat, ceea ce înseamnă că nu vei simți sațietate, ci foame. Dacă poți, oprește-te pentru 15 minute din muncă și mănâncă.

În pat

Sunt câteva motive pentru care oamenii preferă să mănânce în pat. Atunci când ești răcit, când vrei să te răsfeți sau când te simți prea leneș ca să te pui la masă preferi să iei o gustare în pat. Nu este indicat să faci asta, pentru că poți mânca în exces.

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă