14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRHOROSCOP 21 martie: Progres și afecțiune pentru zodii

HOROSCOP 21 martie: Progres și afecțiune pentru zodii

Horoscop 21 martie. Berbecii, racii, leii și balanțele evoluează în plan profesional, iar taurii, capricornii și peștii au parte de afecțiune din partea prietenilor sau din partea unor persoane pe care le-au cunoscut de curând. Află ce au pregătit astrele nativilor fiecărei zodii.

Horoscop 21 martie. BERBEC

Astrele te ajută să începi un proiect sau să rezolvi o problemă de care te-ai ferit până acum.

Horoscop 21 martie. TAUR

Venus îți îmbunătățește carisma, astfel încât începi să atragi afecțiunea celor din jur. Oameni pe care îi cunoști demult sau de curând îți vor face complimente și vor intra în competiție ca să îți capteze atenția.

Horoscop 21 martie. GEMENI

Primești o invitație obișnuită care s-ar putea transforma într-o aventură neașteptată. Orice schimbare a planurilor pe ultima sută de metri va fi în favoarea ta.

Horoscop 21 martie. RAC

Împrejurările te-ar putea constrânge să devii lider la locul de muncă sau să faci o schimbare pentru a dobândi mai multă independență. 

Horoscop 21 martie. LEU

Ai parte de sprijinul colegilor și al șefilor ca să îți urmezi o pasiune. Vei beneficia de multă atenție, datorată succesului pe care l-ai avut mai demult.

Horoscop 21 martie. FECIOARĂ

Găsești o nouă strategie în plan financiar, care îți va accelera progresul.

Horoscop 21 martie. BALANȚĂ

Ai mai multă îndrăzneală într-o relație profesională. Această schimbare de abordare îți va avea efecte pozitive asupra carierei tale.

Horoscop 21 martie. SCORPION

În sfârșit, ai șansa să închei un contract pe care ți l-ai dorit. Însă, trebuie să acorzi atenție fiecărui detaliu, ca să te asiguri că totul este în regulă.

Horoscop 21 martie. SĂGETĂTOR

Ai parte de o oportunitate de investiție care ar putea fi benefică în plan financiar, pe termen lung.

Horoscop 21 martie. CAPRICORN

Ar fi bine să petreci puțin timp cu un prieten sau cu copiii din viața ta. Ei ar putea să te inspire să începi o nouă activitate, care îți va face bine în plan personal.

Horoscop 21 martie. VĂRSĂTOR

Îți dorești să cumperi mobilă sau obiecte decorative pentru casă. Redecorarea îți va da o stare de bine.

Horoscop 21 martie. PEȘTI

Dacă ai un prieten pe care l-ai neglijat în ultima perioadă, a venit timpul să reiei legătura cu el. Întâlnirea ar putea fi una specială și ți-ar putea aduce aminte de importanța pe care o are o prietenie adevărată.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Prezentarea „Cinematografia românească azi” susținută de cineastul Liviu Carmely și proiecția filmului „Povestea unui pierde-vară” la ICR Tel Aviv

Institutul Cultural Român a organizat și găzduit, în data de 18 aprilie, prezentarea „Cinematografia românească azi” susținută de cineastul israelian de origine română Liviu...
Ultima oră
Pe aceeași temă