13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăGDPRHOROSCOP 29 martie: Aventură și romantism pentru zodii

HOROSCOP 29 martie: Aventură și romantism pentru zodii

Horoscop 29 martie. Taurii, gemenii, leii și vărsătorii au parte de aventuri și de momente romantice. Racii și balanțele își lărgesc cercul de prieteni. Află ce au rezervat astrele nativilor fiecărei zodii.

Horoscop 29 martie. BERBEC

Pregătește-te să intri în vizorul unei persoane influente, care îți va recunoaște meritele. Datorită acelei persoane, ai putea primi o mărire de salariu sau ai putea beneficia de o oportunitate pentru ocuparea unui post mai bine plătit.

Horoscop 29 martie. TAUR

Puterea ta de atracție va atinge cote maxime la începutul săptămânii. Pluto și Venus s-au aliat ca să aducă mai mult romantism în viața ta.

Horoscop 29 martie. GEMENI

Pregătește-te pentru o săptămână cu evenimente care te vor entuziasma. Petrece timp cu persoana iubită, vizionați un film romantic sau mergi la un tratament la spa, care să îți încarce bateriile.

Horoscop 29 martie. RAC

Activitatea ta socială va crește din 31 martie. Totuși, va trebui să faci eforturi ca să nu îți pierzi concentrarea în plan profesional.

Horoscop 29 martie. LEU

O călătorie cu persoana iubită ar putea duce la planuri serioase de viitor. Dacă ești singur(ă), te-ai putea gândi la o aventură pe cont propriu.

Horoscop 29 martie. FECIOARĂ

Te întrebi dacă îți cheltui banii pe ceea ce trebuie și îți construiești o strategie mai bună pe plan financiar.

Horoscop 29 martie. BALANȚĂ

Ți-ai putea lărgi cercul de prieteni din 1 și 2 aprilie, după ce te vei alătura unui club sau te vei implica într-un proiect comunitar sau caritabil.

Horoscop 29 martie. SCORPION

Obții parteneriatul pe care ți-l dorești, în plan profesional sau în plan personal.

Horoscop 29 martie. SĂGETĂTOR

Te gândești să faci o călătorie, fie una romantică alături de persoana iubită, fie una pe cont propriu, într-o destinație în care ți-ai dorit întotdeauna să ajungi.

Horoscop 29 martie. CAPRICORN

Te gândești la ce fel de viață de familie ai vrea să ai și la felul în care ai putea să o obții.

Horoscop 29 martie. VĂRSĂTOR

O fantezie romantică secretă ți s-ar putea împlini. De asemenea, ai putea avea o viziune despre felul în care ai vrea să îți transformi casa, ca să se potrivească gustului tău.

Horoscop 29 martie. PEȘTI

Te gândești să demisionezi și să îți găsești un loc de muncă care să te satisfacă în plan financiar.

Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă