22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăGDPRÎncă un punct de colectare a donațiilor pentru sinistrați, în Sectorul 6

Încă un punct de colectare a donațiilor pentru sinistrați, în Sectorul 6

Bucureștenii pot dona obiecte pentru sinistrații din sudul țării și la punctul de colectare deschis în Sectorul 6, informează un comunicat al primăriei locale.

Citește și: Campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrați, în București

 

Punctul de colectare este situat în incinta Clubului Seniorilor Sector 6, din Calea Plevnei nr. 234, şi funcţionează, de luni până vineri, între orele 08.00 și 19.00, și sâmbătă, între 08.00 și 14.00.

În 7 august, primul convoi cu ajutoare destinate persoanelor afectate de inundaţii se va îndrepta spre Vaideeni, judeţul Vâlcea, una dintre cele mai afectate localităţi, a mai precizat Primăria Sectorului 6.

Alte puncte de colectare se află în Bd. Regina Elisabeta nr.42, din Sectorul 5,

Programul punctului de colectare este: luni, marți, joi  și vineri, între orele 09.00 și 16.30, și miercuri, între orele 09.00 și 18.30.

Alte două puncte de colectare se găsesc în Sectorul 4 al Capitalei, vizavi de Parcul Tineretului și la Piața Sudului.

În Sectorul 2 este deschis, în acelaşi scop, un cort militar, pe Șoseaua Stefan cel Mare (la intrarea pe Aleea Circului). Programul zilnic de funcționare este între orele 10.00 şi 20.00.

În Sectorul 3 sunt patru astfel de puncte, deschise zilnic între 9.00 şi 21.00. Acestea se află la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane vârstnice "Casa Max" (str. Vasile Goldiș nr. 1), Centrul de Îngrijire și Asistență "Floarea Speranței" (Calea Vitan nr. 267-269), Complexul de Servicii pentru copiii străzii (str. Rotundă nr. 2) şi Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilități "Crinul Alb" (str. Marin Pazon nr. 2B).

 

Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Natalia Iocsak, prima femeie care a câștigat o etapă din Campionatul Național de Drift

Băimăreanca Natalia Iocsak a câștigat prima etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend la Arena Națională din Capitală, devenind...

Neil Lennon, instalat oficial la Rapid! Mesajul transmis suporterilor de Dan Șucu

La o zi de la victoria cu FCSB, Rapid a oficializat numirea nord-irlandezului Neil Lennon în funcția de antrenor principal. „Suntem încântaţi să anunţăm numirea...
Ultima oră
Pe aceeași temă