10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăGDPRIngredientele minune care ajută la combaterea căderii părului

Ingredientele minune care ajută la combaterea căderii părului

Un păr plin de vitalitate, strălucire și rezistență sunt semnele feminității și ale tinereții la femei, dar și o emblemă a masculinității la bărbați. Cu toate acestea atât la bărbații, cât și la femei căderea părului reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni. Indiferent de factorii care duc la alopecie, aceasta se poate trata, de cele mai multe ori. Pe lângă menținerea unui stil de viață și a unei alimentații sănătoase, produsele pentru păr folosite joacă un rol important. Asta pentru că unele dintre acestea conțin anumite ingrediente care extrem de eficiente împotriva căderii părului.

Pentru că ingredientele din produsele pentru păr au o contribuție mare în menținerea și restabilirea sănătății părului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare împotriva căderii părului pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fără prescripție medicală.

Linia de produse lansată de Rekze Laboratories include: șamponul ’63’, balsamul ’43’, serul tratament ’24’ și șervețelele umede pentru curățarea scalpului ’28’. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire și să îmbunătățească abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos care este mai puțin predispus ruperii și căderii. Linia de produse destinată căderii părului și stimulării creșterii acestuia include și singurele șervețele umede tratament de pe piață menite să curețe, să hrănească și să mențină prospețimea scalpului pe toată durata zilei.

Dar care sunt aceste ingrediente? Unul dintre cele mai importante este Complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) care se regăsește și în produsele Rekze Laboratories și-a dovedit eficiența prin teste clinice în oprirea căderii părului și în același timp stimulează creșterea acestuia. În plus, nu provoacă efecte secundare precum Minoxidilul.

Un al compus minune este complexul Kapilarine, cunoscut drept unul dintre cele mai puternice remedii împotriva căderii părului și care ajută la regenerarea acestuia. Ca și complexul Procapil, Kapilarine este un ingredient natural care conține un mix de extracte de plante, Kigelia Africana, Salvie, scorțișoară și Gingko biloba. Acesta stimulează microcirculația și metabolismul celular al scalpului și reduce inflamațiile care contribuie la seboree.

Cafeina joacă și ea un rol important în produsele create de Rekze Laboratories împotriva căderii părului. Acest ingredient nu numai că și-a dovedit eficiența în ceea ce privește stoparea căderii părului blocând efectele dihidrotestosteronul (DHT) – un metabolic al testosteronului care acţionează asupra foliculilor, împiedicând producerea de fire de păr sau distrugându-i -, dar și în ceea ce privește regenerarea firelor de păr.

 

 

Cele mai citite

S-a întors iarna în România! Cod galben de ninsori însemnate cantitativ în zona montană din 14 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură, valabilă până mâine...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă