8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăGDPRNoul magazin online Glemis.ro (P)

Noul magazin online Glemis.ro (P)

Cosibella SRL, companie care se ocupă cu furnizarea produselor de înfrumusețare, a lansat de curând un nou magazin online cu produse cosmetice de cea mai bună calitate, atât pentru saloane, cât și pentru persoanele care vor să arate mereu bine, dar și parfumuri originale de lux, destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Furnizarea unor produse pentru păr, pentru piele sau pentru unghii este astăzi un lucru extrem de simplu, însă este o adevărată provocare să le oferi clienților cele mai bune soluții în ceea ce privește problemele de estetică cu care se confruntă.

Indiferent că este vorba despre căderea părului, mătreață, scalp sensibil, păr degradat sau piele uscată, acnee, ten sensibil și multe altele, Glemis.ro vine cu soluții la toate aceste probleme. Magazinul oferă o gamă largă de produse destinate părului, pielii, unghiilor, dar și parfumuri atât pentru el, cât și pentru ea. Brandurile care se regăsesc în acest magazin online au fost atent selecționate pentru a putea preveni sau trata cele mai diverse probleme care periclitează frumusețea.

Încă din 2013, Cosibella a debutat ca un salon de înfrumusețare, apoi s-a extins prin deschiderea magazinului online Cosmoshop.ro, care avea același scop: furnizarea de produse profesionale de cea mai înaltă calitate. În urma unui proces de rebrandig, care a avut ca scop îmbunătățirea funcționalității site-ului, a design-ului, precum și facilitarea comenzilor, Cosmoshop.ro a devenit Glemis.ro.

Pentru ușurarea procesului de achiziție a produselor, Glemis.ro vine cu un sistem îmbunătățit și cu informații mai complexe despre fiecare brand și despre fiecare produs în parte care se regăsește pe site.  Platforma a rămas aceeași, astfel încât, compania a păstrat intacte atât istoricul comenzilor, datele utilizatorilor activi, conturile acestora, cât și termenii și condițiile de utilizare.

Această platformă unitară le permite acum clienților să-și achiziționeze produsele mai simplu și mai rapid pentru ca shopping-ul online să devină mult mai simplu pentru cei care nu vor să străbată magazinele din centrele comerciale. De asemenea, tot în privința funcționalității, clienții vor avea posibilitatea să își adauge de pe același cont mai multe adrese de livrare și își vor putea factura produsele dorite atât pe persoană fizică, cât și pe persoană juridică de pe același cont.

Magazinul oferă în permanență promoții atractive, la toate categoriile de produse, astfel încât, aici, veți găsi cele mai râvnite cosmetice de lux și parfumuri autentice. Gamele sunt variate, produsele sunt 100% originale, iar comenzile sunt extrem de sigure.

Glemis.ro are menirea de a răsfăța clienții cu cele mai apreciate parfumuri, cu produse de make-up selecte, cosmetice inovatoare, dar și cu produse care sunt menite să reflecte frumusețea fiecărei femei. Nici bărbații nu sunt dați la o parte pentru că în acest magazin se regăsesc și produse destinate bărbaților. Parfumuri originale, precum: Armani, Bvlgari, Lancome sau Versace sunt doar câteva dintre brand-urile care vor delecta atât reprezentantele sexului frumos, cât și bărbații.

În ceea ce privește nevoile femeilor, fie că este vorba despre un kit pentru unghii, produse profesionale dintre cele mai bune pentru un păr mai sănătos sau despre o colecție de make-up impresionantă, magazinul Glemis.ro vine în ajutorul tuturor, cu o mulțime de opțiuni.

Cele mai citite

Avertisment din partea European Green Party către Parlamentul European. Ancheta “Russiagate”, despre bani oferiți unor politicieni din UE, trebuie accelerată înainte de alegerile europene

Partidul European al Verzilor (European Green Party) cere ca investigația "Russiagate", referitoare la banii pe care Rusia i-ar fi oferit unor politicieni din UE,...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

Un etaj al unui bloc din Craiova s-a prăbușit parțial și zeci de persoane au fost evacuate în urma unei explozii

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căruia...
Ultima oră
Pe aceeași temă