15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRSeasonal Line: protectie optima a pielii impotriva frigului

Seasonal Line: protectie optima a pielii impotriva frigului

 

Expunerea la frig si aerul uscat afecteaza inevitabil aspectul pielii. Aceasta se deshidrateaza, devine mai uscata si mai sensibila. Prin utilizarea produselor cosmetice destinate sezonului rece, va puteti ajuta pielea sa-si pastreze aspectul sanatos si catifelat.

Nu doar copiii și adultii, ci si sportivii care practică sporturi de iarna au nevoie de o ingrijire atenta a pielii pentru a evita deshidratarea, uscarea si craparea ei. Produsele din gama Seasonal Line au fost special concepute pentru a ingriji pielea afectata de vant si ger. Din aceasta gama fac parte: crema de zi impotriva frigului, crema de maini impotriva frigului, crema protectoare impotriva frigului pentru copii, balsam de buze protector.

Crema de zi impotriva frigului Seasonal Line reconstruieste stratul hidrolipidic, protejeaza impotriva degeraturilor, gerului puternic si hidrateaza pielea. Aceste proprietati ale produsului sunt date de ingredientele active din compozitie (sistem antifrost, unt de shea, extract de galbenele si castan, vitamina E, panthenol). Untul de shea hidrateaza pielea sensibila si uscata, stimuleaza regenerarea celulara si previne imbatranirea pielii. Vitamina E are puternice efecte antioxidante si antiinflamatorii si ajuta la sustinerea sanatatii pielii. Extractul de galbenele si castan este foarte eficient in tratarea pielii sensibile, uscate si degradate. Utilizata zilnic, crema reda frumusetea naturala a pielii si ii mentine aspectul sanatos si matasos.

Crema de maini protectoare impotriva frigului 20 Seasonal Line creeaza un film lipidic invizibil pe suprafata pielii, care actioneaza ca niste manusi de protectie. Crema previne degeraturile si evaporarea apei din epiderma, hraneste si regenereaza pielea, calmeaza iritatiile, elimina rugozitatea si roseata. Mainile raman matasoase, moi si placute la atingere. Produsul are la baza o formula speciala (testata in conditii climatice extreme) si ingrediente active concentrate – Sistem Antifrost, unt de shea, extract de galbenele si Vitamina E. Crema este recomandata pentru tratamentul mainilor crapate si uscate, expuse la inghet si vant.

Crema protectoare pentru copii Seasonal Line protejeaza eficient pielea de gerul puternic, de vant si de schimbarile bruste de temperatura. In compozitia produsului se gasesc ingrediente foarte benefice pentru pielea micutilor, care actioneaza eficient, dar delicat: ceara naturala de albine, Softening Complex, panthenol. Se stie ca ceara de albine contine uleiuri cu efect emolient, ajutand astfel la catifelarea si hranirea pielii.

Balsamul de buze protector apara buzele impotriva uscarii si craparii. Avand la baza ingrediente active valoroase (Antifrost System, vitamina E, ceara de albine, ulei de luminita de seara, filtru UV), balsamul hraneste si regenereaza buzele si iti reda astfel confortul necesar.

Produse disponibile in standul din Baneasa Shopping City, galeriile Feeria, precum si pe www.coltuldefrumusete.ro

 

 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă