11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăGDPRSprâncene perfecte în 4 paşi

Sprâncene perfecte în 4 paşi

Sprâncenele corect pensate îţi pot schimba întreaga fizionomie. Multe femei apelează la un salon cosmetic pentru a-şi modela sprâncenele. Însă, cu ajutorul unei pensete şi unui creion de sprâncene, le poţi da forma perfectă chiar la tine acasă. Care sunt paşii pentru o faţă armonioasă?

1. Stabileşte locul de început

Primul pas este de a marca punctul de unde ar trebui să înceapă linia sprâncenei. Foloseşte următoarea tehnică:

Cu ajutorul unui creion, uneşte colţul interior al ochiului cu baza nării. Locul unde instrumentul/creionul folosit întâlneşte sprânceana, este locul de unde aceasta ar trebui să înceapă.

2. Descoperă locul arcadei

Sprâncenele frumos arcuite pot face diferenţa şi pot da mai multă expresivitate chipului tău.. Foloseşte acelaşi instrument/creion şi:

Stai cu capul drept şi uită-te în oglindă. Folosind creionul uneşte baza nării cu colţul exterior al irisului. Locul unde instrumentul/creionul întâlneşte sprânceana, este locul unde ar trebui să fie arcada.

3. Stabileşte locul unde se termină linia sprâncenei

Acest pas este la fel de important ca şi primul, însă de această dată vei aşeza altfel instrumentul:

Uneşte colţul exterior al ochiului cu baza nării. Punctul unde instrumentul întâlneşte sprânceana este punctul în care aceasta ar trebui să se termine.

4. Decide cât de subţiri sau de groase vor fi sprâncenele tale

Grosimea sprâncenelor este o decizie personală care ar trebui să fie totuşi influenţată de următorii factori:

Mărimea ochilor – dacă ai ochii prea mari, sprâncenele mai groase vor crea un echilibru iar dacă ai ochii mici, optează pentru sprâncene mai subţiri.

Mărimea buzelor – o regulă generală ne spune că grosimea spâncenelor ar trebui să aibă aproximativ grosimea buzei tale superioare. Dacă te vei uita la pozele modelelor din reviste, vei observa că se ţine cont de această regulă.

Cele mai citite

Veste tristă pentru handbalul românesc. Naționala masculină a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2025

Naționala României de handbal masculin a fost învinsă decisiv de echipa Cehiei în manșa secundă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025....

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta de 98 de ani

Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta...

Companiile chinezești câștigă mai multe licitații pentru explorarea petrolului și gazelor din Irak

Companiile din China au câștigat încă cinci oferte pentru explorarea zăcămintelor de petrol și gaze din Irak, a declarat duminică ministrul irakian al petrolului,...
Ultima oră
Pe aceeași temă