17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăGDPRTehnologia moderna in drum spre casa si acasa

Tehnologia moderna in drum spre casa si acasa

Oamenii isi doresc intotdeauna sa ajunga cat mai repede acasa. Sunt situatii in care se grabesc de la serviciu spre cumparaturi, iar de acolo direct acasa. Dar deseori, la cumparaturi, sunt achizitionate electronice sau electrocasnice. In cazul acesta, toata lumea se grabeste sa ajunga acasa pentru a proba aparatura respectiva.

Tehnica inovatoare folosita in drum spre casa

Deseori traficul din oras devine un impediment. Trebuie sa se evite acest aspect si astfel se poate opta pentru o navigatie GPS pentru autoturism.

Exista doua moduri in care soferii se pot bucura de acest aparat. Autoturismul modern poate fi prevazut din fabrica cu un astfel de sistem de navigatie GPS. Acesta este accesat prin apasarea unui buton, iar ecranul, cu GPS-ul si navigatia auto incorporate, se deschide instant.

Al doilea mod este achizitionarea unui GPS pentru autoturism. Acesta se pozitioneaza pe parbrizul masinii si astfel poate fi folosit.

Trebuie luat in calcul un GPS cu procesor puternic, in jur de 600 – 700 MHz, iar memoria RAM in jur de 128 RAM, pentru a putea calcula rapid traseul dorit, iar in caz de nevoie sa-l reconfigureze. 

Alertele din trafic sunt capturate in timp real, prin satelit, iar aparatul transmite soferului blocaje auto existente, locuri in care s-au produs accidente. Astfel, ruta ocolitoare acestor ambuteiaje este recalculata de catre aparat. Navigarea activata prin comanda vocala este optiunea ideala pentru soferi. Sfatul pentru cei care doresc sa evite aglomeratia in drumul spre casa este sa achizitioneze un GPS.

Tehnologia moderna este intalnita si acasa

Pentru curatenia din casa exista o gama variata de aspiratoare: cele fara sac si cele cu sac. Sunt producatori atenti atat la tehnica inovatoare cu care realizeaza aceste aspiratoare cat si la eficienta cu care aceste aparate deservesc publicul.  Aspiratoarele fara sac ocupa locul fruntas in topul aspiratoarelor cumparate.

Puterea de aspirare este mult mai mare, pentru ca au un motor puternic, iar aceste aspiratoare se inscriu in gama electrocasnicelor eficiente din punct de vedere al consumului energetic redus. Trebuie sa fie studiate si clasele energetice, nu numai puterea motoarelor.

De asemenea, aceste aspiratoare fara sac sunt un mod optim de a economisi bani si timp. Sunt ideale pentru cei care se grabesc si nu au timp sa verifice daca au achizitionat saci pentru aspirator sau nu. Poate fi utilizat cu maxima eficienta de catre cei care au animale. Aceste aspiratoare fara sac, absorb parul de animale atat de pe podele cat si de pe tapiteria mobilei, cu ajutorul accesoriilor disponibile. Aceste modele de aspirator sunt foarte des intalnite in casele celor care au mocheta sau multe covoare.

Aspiratoarele fara sac ofera un nivel de zgomot mult redus fata de alte aspiratoare. Tehnologia acestor aspiratoare ofera o separare a aerului de praful absorbit, iar aerul evacuat este curat, datorita filtrelor HEPA din dotare, filtre care sunt lavabile. Un alt aspect important care trebuie luat in seama este legat de greutatea acestor aspiratoare fara sac. Trebuie sa fie usoare si compacte, lucru eficient atat pentru manuirea lor facila cat si pentru depozitarea usoara.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă