14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăGDPRTen curat și fin cu măști pe bază de argilă verde cambriană

Ten curat și fin cu măști pe bază de argilă verde cambriană

Numită și pământul miraculos, argila verde cambriană are în compoziția sa oxizi, cum ar fi cel de siliciu, aluminiu, fier, potasiu, magneziu. Argila absoarbe toxinele, cicatrizează și are efect alcalin. Toate tipurile de măști de față Dermaglin au un conținut bogat de argilă verde cambriană.

Măștile Dermaglin conțin conservanți naturali, iar minim 95% din ingredienți sunt naturali. În plus, respectă toate cerințele încadrării în categoria BIO (fără pesticide și fertilizatori sintetici, fără radiații ionice, fără organisme modificate genetic, fără parfum sintetic, fără conservanți).

Masca bio antiacneică matifiantă este un produs perfect pentru tratarea tenului gras și mixt, cu tendință acneică. Această mască îndepartează delicat celulele moarte de pe suprafața pielii și o purifică în profunzime. În compoziția măștii se găsesc: argilă verde cambriană (sursă bogată de minerale), un complex bio-activ de arnică și mușețel (calmează zonele afectate de acnee și cicatrizează), ulei de jojoba (are proprietăți emoliente și hidratante). Formula concentrată a măștii, bazată pe argilă verde cambriană și bio-ingredienti activi, accelerează procesul de vindecare al acneei și previne apariția unei noi erupții.

Masca peeling revitalizantă aduce nenumărate beneficii pielii prin ingredientele sale valoroase. La baza produsului stă un conținut ridicat de argilă verde cambriană, cu multiple calități terapeutice. De exemplu, microgranulele de silicon și aluminiu din argilă îndepartează cu blândețe celulele moarte de pe suprafața pielii și o purifică în profunzime. Apoi, complexul mineral de zinc și cupru, împreună cu uleiul de jojoba, restabilește echilibrul natural al funcțiilor pielii și îmbunătățește microcirculația sangvină, redându-i aspectul sănătos și catifelat. Uleiul de jojoba se remarcă prin excelentele sale proprietăți emoliente și hidratante: pătrunde adânc în piele și reface pelicula hidrolipidică a pielii. În compoziția acestei măști se găsește și extract de castravete, care revitalizează și regenerează pielea în profunzime, conferindu-i un aspect proaspăt și luminos.

Masca Cleopatra aduce în atenția doamnelor un ingredient descoperit de însăși regina Egiptului, și anume: mierea de albine. Masca are în compoziție argilă verde cambriană, care (datorită conținutului de minerale) îndepartează celulele moarte și purifică tenul,

miere de albine, care conferă măștii proprietăți nutritive și de hidratare, și ulei de trandafiri, cu efect benefic în repararea vaselor capilare. Prin acțiunea complexului de miere și proteine prețioase de mătase tenul capătă un aspect proaspăt și luminos.

Masca purificatoare și nutritivă a fost special concepută pentru curățarea și hrănirea tenului uscat, lipsit de vitalitate. Alături de argila verde cambriană (care îndepartează celulele moarte și purifică tenul), în compoziția măștii se mai găsesc: ulei de jojoba (hidratează intens pielea) și proteine de mătase. Împreună, acești componenți intensifică circulația sangvină, regenerează și revitalizează pielea, ajutând-o totodată să-și recapete fermitatea, suplețea și netezimea.

Masca antirid ajută pielea să-și recapete aspectul tânăr prin ingredientele sale atent alese. Datorita conținutul de argilă verde cambriană, masca îndepartează delicat celulele moarte de pe suprafața pielii și o curăță în profunzime. Prin extractul de ceai verde, stimulează și îmbunătățește circulația sangvină, revitalizând profund pielea. Apoi, datorită conținutului bogat în vitamina E (din uleiul de jojoba), reface filmul protector de la suprafața pielii și stimulează regenerarea celulelor. Prin complexul bio-activ de ulei de jojoba și extract de Ginkgo Biloba japonez, unul dintre cei mai puternici agenți vegetali anti-îmbătrânire din lume, masca estompează ridurile, previne apariția lor și contribuie la menținerea elasticității pielii.

Masca hrănitoare și regeneratoare pentru pielea capului și păr este ideală pentru părul cu tendință de îngrășare și predispus căderii. Pe lângă conținutul de argilă verde cambriană, masca mai conține proteine de mătase. Acestea refac deficitul de componente naturale din structura firului de păr, dau strălucire părului și îi asigură un aspect sănătos.

Masca bio antiacneică vine în întâmpinarea nevoilor speciale ale tenului masculin. Complexul inovator pe bază de minerale (din argila verde cambriană), componentele vegetale și acidul hialuronic curăță în profunzime, hidratează și hrănește pielea. Prezența complexului hamamelis oferă acestei măști puternice proprietăți regeneratoare, în timp ce acidul hialuronic determină hidratarea adecvată a tenului.

Masca bio antirid 45+ are la bază un complex inovator de „minerale vii” (din argilă verde cambriana), extract din plante și colagen. În argilă se găsesc microgranule de silicon și aluminiu care îndepartează delicat celulele moarte de la suprafața pielii. Tot în argilă este prezent și un complex mineral de zinc și cupru, care, împreună cu uleiul de jojoba, restabilește echilibrul natural al funcțiilor tenului și îmbunătățește microcirculația sangvină. Colagenul stimulează funcționarea normală a tenului prin refacerea fibrelor naturale de colagen și elastină, iar acidul hialuronic reține apa în țesuturile pielii, împiedicând în mod eficient apariția efectelor îmbătrânirii.

Săpunul pe bază de argilă verde cambriană hidratează, catifelează și tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă și cu tendință de acnee.

 

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă