17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăGDPRTrăieşte viaţa pe care o vrei!

Trăieşte viaţa pe care o vrei!

De câte ori ai auzit fraza „dacă aş putea să dau timpul înapoi” sau „mi-ar fi plăcut să fac altceva, dar asta e”? Sunt sintagmele oamenilor care şi-ar fi dorit altceva în viaţă dar s-au complăcut în situaţie. Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare în bine, o schimbare pe care ţi-o doreşti. Dacă nu vei lua deciziile pentru tine, le va lua altcineva. Aşadar, începe să-ţi trăieşti viaţa pe care o vrei!

Nu e loc de gânduri negative

Cele mai mari piedici ni le punem noi înşine prin gândirea negativă şi din frică. Este timpul să începi să gândeşti pozitiv şi fără teamă de viitor. Adevărul este că nu ai viaţa pe care ţi-o doreşti pentru că nu ai luat decizia de a schimba ceva, încă. Nu te mai îngropa în scuze şi pretexte, acţionează!

Ai curajul să iei decizia!

Nu mai amâna momentul deciziei. Vizualizează ceea ce îţi doreşti! Indiferent că este vorba de carieră sau de viaţa ta amoroasă. Fă o alegere şi ia o decizie. Adevărat, necunoscutul ne poate speria şi ne poate face să dăm înapoi. Însă, trebuie să ai curajul de a schimba ceva.

Ai încredere!

Dacă nu ai încredere în viitor, măcar ai încredere în tine. Să te încrezi în tine şi în potenţialul tău este un lucru foarte important pentru a putea depăşi toate obstacolele şi de a avea tăria de a rezista în situaţii critice. Gândeşte-te că nimeni şi nimic nu îţi poate lua competenţele şi abilităţile pe care le ai.

Scop. Obiectiv. Acţiune

Dacă nu faci nimic, nu vei realiza nimic. Logic, nu? Chiar dacă eşti o fire perfecţionistă nu trebuie totul să iasă perfect. Dacă vrei să se întâmple lucruri uimitoare în viaţa ta, trebuie să ai un efort susţinut pentru un scop bine definit. Pentru a-ţi trăi viaţa la maxim trebuie să îţi atingi obiectivele. Stabileşte clar ceea ce vrei să faci, vezi cum poţi ajunge acolo şi treci la acţiune.

Cele mai citite

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă