9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialGoogle Glass de vânzare în Statele Unite timp de o zi

Google Glass de vânzare în Statele Unite timp de o zi

15 Aprilie este ziua în care americanii își pot cumpăra ochelarii inteligenți de la Google. Oferta este valabilă doar pentru o zi, iar informațiile despre modul în care Glass pot fi comandați sunt disponibile pe pagina dedicată "evenimentului”. Prețul ochelarilor va fi de 1500 de dolari, fără taxe, conform Mashable.

Citește și: Google este acuzată de IPOCRIZIE. A interzis ochelarii Google Glass la adunarea acţionarilor

Compania Google rămâne fidelă strategiei clasice de lansare în etape a produselor și serviciilor noi și, pentru o zi, americanii cu vârste de peste 18 ani vor avea ocazia de a cumpăra ochelari Glass. Pana în prezent, ochelarii Glass au ajuns în mâinile dezvoltatorilor Google și ale celor peste 30 de mii de participanți la programul de testare a produsului.

Citește și: Ochelarii computerizaţi ai Google, contestaţi în SUA cu multe luni înainte de lansare

„Accesul” inițial limitat la serviciile pe care le-a introdus pe piață a adus Google mai multe beneficii de-a lungul timpului: produsele sale au fost receptate ca fiind adevărate „fructe interzise”, în timp ce Google a avut șansa să-și testeze și îmbunătățească produsele, înainte de a fi oferite tuturor categoriilor de public.

Citește și: Etica purtătorului de ochelari Google

Drept dovadă că Glass sunt încă în faza experimentelor și reglărilor de „ultim moment”, compania a decis să elimine din actualizarea sistemului de operare disponibilă la sfârșitul acestei săptămâni funcția de apelare video, pe motiv că aceasta nu este încă suficient de bine pusă la punct, arată Digital Trends.

Citește și: Google renunţă la una din funcţiile CONTROVERSATE ale ochelariilor inteligenţi

Chiar dacă dispozitivul Google Glass este încă „tânăr”, există deja aplicații pentru acesta, iar unul dintre ultimele programe anunțate este cel oferit de LiveStream, care le va permite utilizatorilor de ochelari Glass sa transmită în direct pe site-ul livestrem.com ceea ce vad, potrivit The Telegraph.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă