22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialElectrolux România oferă un stagiu de practică plătit la Aira Design Studio...

Electrolux România oferă un stagiu de practică plătit la Aira Design Studio celui mai bun student român participant la Electrolux Design Lab 2014

În acest an, studenţii români au un motiv în plus să participe la renumita competiţie internaţională de design – Electrolux Design Lab 2014. Un stagiu de practică plătit în valoare de 500 de euro la Aira Design Studio este premiul pe care Electrolux România îl va oferi studentului care înscrie în concurs cel mai bun proiect românesc.

La nivel naţional, Electrolux România încurajează studenţii români de la design sau a celor care studiază într-un domeniu conex şi au în curriculă materii cu acest profil să se înscrie în competiţie până în 6 aprilie.

Împreună cu partenerii săi, Bucharest Design Center, Designist.ro şi Aira Design Studio, compania caută tineri creativi şi bine pregătiţi care pot să ducă România în finală Electrolux Design Lab 2014, dezvoltând proiecte de calitate, inovatoare şi îndrăzneţe.

„La fel că partenerii noştri, credem cu tărie că preocuparea pentru inovaţie şi design este semnul evoluţiei unei ţări. Prin stagiul de practică plătit, oferit în parteneriat cu Aira Design Studio, vrem să oferim unui student român de la design, participant la Electrolux Design Lab 2014, oportunitatea să se dezvolte profesional. Mulţumim pe această cale partenerilor noştri care susţin participarea studenţilor români la competitie”, a declarat Carmen Georgescu, Marketing Manager East Europe South Cluster.

Câştigătorul stagiului de practică plătit va avea şansa să lucreze la Aira Design Studio, alături de Irina Alexandru, designer şi asistent la secţia de design a Universităţii de Arhitectură Ion Micu din Bucureşti şi fondator al grupului Romanian Product Design.

„Competitia Electrolux Design Lab este o foarte bună oportunitate pentru dezvoltarea profesională a tinerilor care studiază în acest domeniu. Am acceptat cu plăcere să mă alătur iniţiativei Electrolux în promovarea inovaţiei şi designului în rândul studenţilor.

Aceştia au nevoie de îndrumarea noastră pentru a deveni din ce în ce mai buni, iar stagiul de practică pe care unul dintre participanţi îl va câştiga poate fi primul pas spre succesul în carieră.”, a declarat Irina Alexandru, designer şi asistent la secţia de design a Universităţii de Arhitectură Ion Micu.

În acest an, studenţii sunt provocaţi să dezvolte proiecte inovatoare de design care să respecte tema: “Locuinţe sănătoase”. În competiţie sunt aşteptate idei pentru produse, accesorii, consumabile şi servicii din trei domenii de interes: Delectare culinară („Culinary enjoyment”), Îngrijirea ţesăturilor („Fabric care”) şi Purificarea aerului („Air Purification”).

Premii şi oportunităţi

Electrolux Design Lab oferă tinerilor designeri talentaţi o platformă pentru a-şi prezenţa portofoliul de lucrări în întreaga lume.

De-a lungul timpului, competiţia a fost o rampă de lansare ce i-a condus pe mulţi dintre concurenţi direct către locuri de muncă şi oportunităţi de afaceri în design. Jumătate dintre câstigatorii din anii anteriori au continuat să lucreze pentru Electrolux după perioada de stagiu.

Premiul întâi al concursului este un internship plătit, de şase luni, la un centru de design global Electrolux şi 5000 de euro. Vor fi acordate şi premiul al doilea, în valoare de 3.000 de euro şi premiul al treilea, în valoare de 2.000 de euro. Favoritul publicului, ales prin vot online, va fi premiat cu 1.000 de euro.

Mai multe detalii despre temă şi brief-ul competiţiei, despre înscrierea în concurs şi despre regulile de participare pot fi găsite pe site-ul oficial Electrolux DesignLab

(http://electroluxdesignlab.com/2014/brief-and-theme-2014/);

(http://electroluxdesignlab.com/2014/what-do-i-submit/) si

(http://electroluxdesignlab.com/2014/rules/ ).

De asemenea, informaţii suplimentare despre competiţia Electrolux Design Lab 2014 sunt disponibile si la secţiunea “Întrebări şi răspunsuri”:

(http://electroluxdesignlab.com/2014/faq/ ).

 

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă