14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop: Ce rezerva astrele fiecărei zodii

Horoscop: Ce rezerva astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii vor simti nevoia de a-si exprima opiniile fara niciun fel de ingradire, fapt care poate leza anumite persoane mai sensibile din jurul lor.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 8 aprilie

Berbecii se vor trezi cu chef de munca, marti. Isi vor stabili obiectivele, isi vor face un plan cu activitatile care trebuie desfasurate si se vor apuca de treaba inca de dimneata. In ciuda avantului pe care il au, unele activitati si-ar putea gasi rezultatele cu intarziere, fapt care ar putea sa-i nemultumeasca pe nerabdatorii Berbeci. Daca pentru obtinerea rezultatelor, Berbecii trebuie sa lucreze si cu alte persoane, ar putea sa le blameze pe acestea pentru intarziere, manifestandu-si explicit opiniile si riscand sa genereze tensiuni care ar putea sa se intinda pe mai multe zile. Cel mai indicat este sa-si indeplineasca ei treburile cum stiu mai bine si sa nu aiba prea mari asteptari de la ceilalti. Berbecii trebuie sa fie constienti ca fiecare om are propriul ritm, iar in unele cazuri acesta este mai lent decat al lor.

Citește continuarea textului pe lyla.ro.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă