15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialNew York Times: Rușii au materiale filmate cu Donald Trump la Moscova,...

New York Times: Rușii au materiale filmate cu Donald Trump la Moscova, în compania unor prostituate. Preşedintele ales al SUA: Rusia nu a încercat vreodată să exercite presiuni asupra mea

UPDATE 17.30: Donald Trump reacţionează cu privire la acuzaţiile aduse, potrivit cărora serviciile secrete ale Rusiei ar deţine dovezi compromiţătoare cu privire la una dintre vizitele sale din Moscova. Trump afirmă că victoria sa este umbrită de opoziţie, prin atacurile lansate la adresa sa.

”Rusia nu a încercat vreodată să exercite presiuni asupra mea”, reafirmă Donald Trump pe Twitter miercuri, cu doar câteva ore înainte de prima sa conferinţă de presă de când a fost ales preşedinte, pe 8 noiembrie.

 


Ziarul New York Times susține că serviciile secrete ale Rusiei ar deține materiale “grafice”, înregistrate într-un hotel din Moscova, în care apare Donald Trump în compania unor prostituate.

Aceste materiale ar fi fost filmate de agenți ruși, pentru a-l șantaja ulterior pe Trump. Informația legată de existența acestor materiale video în posesia rușilor, ar fi fost oferită de reprezentanții serviciilor de informații ale SUA. Donald Trump a respins aceste dezvăluiri, afirmând că sunt “invenții”.

Miercuri, Kremlinul a venit în apărarea lui Trump, susținând că Rusia nu deține materiale compromițătoare cu privire la președintele ales al SUA, Donald Trump, și nici la la fosta lui contracandidată, Hillary Clinton.

Kremlinul insistă că informațiile preluate, pe acest subiect, de la serviciile americane de informații sunt “total false”, transmit agențiile Reuters și AFP.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă