15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSfatul designerului: 3 combinaţii vestimentare cu care nu dai greş

Sfatul designerului: 3 combinaţii vestimentare cu care nu dai greş

De câte ori v-ați găsit în faţa dulapului întrebându-vă: „Eu cu ce mă îmbrac?!“. Cu siguranţă de multe ori, pentru că nehotărârea este aproape înscrisă în genele noastre. De aceea, vă propunem câteva combinaţii vestimentare care vă pot ajuta să ieşiți din orice încurcătură.

Fustă creion – top – tocuri

O altă combinaţie clasică salvatoare este cea care include fusta creion. Contrar prejudecăţilor, fusta creion se poate purta de mai toate tipurile de siluetă, chiar şi de femeile nu tocmai înalte sau nu tocmai foarte slabe. Însă, evident, trebuie să alegeți materialul potrivit, culoarea şi croiala perfectă. O astfel de fustă este esenţială în garderobă pentru că se poate combina atât cu elemente elegante, cât şi cu unele casual. Puteţi purta o fustă creion cu tocuri, cu un top casual şi veți avea o ţinută şic. Puteţi înlocui topul cu o bluză de mătase şi veți avea o ţinută elegantă. Sau puteţi înlocui tocurile cu sandale joase ori chiar cu tenişi şi veți avea o ţinută casual.

Jeans – cămaşă – tocuri

Jeanşii sunt o piesă indispensabilă din orice garderobă. Sunt uşor de combinat cu piese din game stilistice diferite, de la tricouri la cămăşi, rochii sau pulovere. Sunt o piesă de bază, versatilă, confortabilă, iar dacă alegeți perechea care vă avantajează din punct de vedere al siluetei, jeanşii vă pot deveni cel mai bun prieten.

O croială clasică, precum jeanşii drepţi sau cei skinny, alături de o cămaşă şi de pantofi cu toc pot reprezenta o ţinută perfectă pentru birou – acolo unde dress code-ul permite, evident –, pentru o întâlnire cu prietenii sau o întâlnire romantică, dar şi pentru un eveniment casual.

Alb-negru

Da, e ca şi cum ai spune că primăvara se poartă imprimeurile florale. Nu este o noutate. Dar nu înseamnă că este un lucru desuet. Alb-negru este o combinaţie cromatică clasică, elegantă, care continuă să fie în tendinţe şi reinterpretată de designeri. Ca să nu dai greş, alege una dintre acestea, fie alb, fie negru, drept culoarea dominantă în ţinuta ta, iar cealaltă accentul. Puteţi merge şi pe variaţiuni, cum ar fi gri sau argintiu. Combinaţia este perfectă atât de zi, cât şi de seară. Pentru a o face mai preţioasă, este suficient să schimbați textura materialelor, să treceți la volume fluide, să mergeți către catifea, mătase, satin, accesorii preţioase, dantelă sau perle.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă