15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPRCum îți asortezi outfitul cu primăvara (P)

Cum îți asortezi outfitul cu primăvara (P)

Pregătește-te să intri în outfitul de primăvară. Temperaturile au scăzut, parcurile au înverzit iar tu pari din ce în ce mai convinsă că garderoba ta nu este în asentiment cu ceea ce îți dorești tu și primăvara de la ea.

Primăvara aceasta se poartă hainele suave, din materiale ușoare și imprimeuri florale. Nici nu se putea altfel, cu atâtea flori, fluturi și iarbă în jur. Garderoba ta trebuie sa înflorească odată cu copacii. Mai jos ai câteva recomandări, care te vor ajuta să îți așterni primăvara în dressing.

Ce se poartă primăvara aceasta? Tendințe primăvară-vară 2017

Sezonul florilor cucerește dulapul tău cu haine din materiale vaporoase, fluide și ușoare la atingere. Lasă deoparte hainele groase, grele și greu de asortat și dă o raită pe la magazine, să îți îmbogățesti colecția.

 

  1. Anul acesta se poartă volănașele și jabourile. Se pare că epoca volanaselor se reîntoarce în garderoba pasionatelor de fashion. Un stil aparte, cu puternice influențe de romantism, hainele cu volănașe sunt o tendință a anului 2017. Optează pentru haine în culori deschise care se contopesc cu razele soarelui. Include în colecția ta haine cu volănașe și vei fi o vedetă a primăverii. De la rochii în mai multe straturi, cămăși cu jabouri și fuste cu volanașe sunt un must-have al primăverii.

 

  1. Anul acesta se poartă transparența. Hainele transparente sunt foarte chic și sexy. Organza, dantela, matase și tulmarin sunt țesăturile vedete în sezonul primăvară-vară 2017. Haine din materiale fine până în pământ, topurile din dantelă transparente sunt, într-adevăr, foarte provocatoare, dar dacă le porți peste body-uri, topuri mulate și pantaloni scurți.

 

  1. Manecile bufante. Inspirate din rochiile epocii moderne, hainele cu maneci bufante sunt în ton cu primăvara. Marimile oversize ale cămășilor sunt chiar sexy.

 

  1. Poartă primăvara aceasta dungi. Dungi verticale, orizontale, albe, negre, roșii și albastre trebuie să fie prezente în dulapul tău. Îți vor da un aer parizian. Alege-le în salopete, rochii, topuri și pantaloni scurți.

 

  1. Îmbracă-te cu imprimeuri florale. Sunt perfecte pentru sezonul acesta și îți vor înfrumuseța outfitul cu un aer jucăuș. Flori în broderii, în țesături și imprimeuri sunt alegeri potrivite.

  2. Poartă primăvara în încălțări colorate. Optează pentru pantofi cu toc mic în serile de primăvară și asortează-le la o rochie în straturi sau o fustă drapată. Te vei simti cu mult mai bine și mai sigură pe tine.

 

  1. Anul acesta se poartă sport. Opteaza pentru încălțăminte sport, pentru hanorace, pantaloni trening și șepci.Pont: Adidașii cu broderii aplicate sunt și ei la moda.

 

Caută colecțiile de primăvară de pe site-urile de haine și magazinele online de încălțăminte. Potrivește-le și vei obține cât mai multe outfituri pentru primăvara aceasta.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă