10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE.Un afacerist din Capitală, prietenul unui cunoscut tenismen, a fost găsit împuşcat...

UPDATE.Un afacerist din Capitală, prietenul unui cunoscut tenismen, a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare

UPDATE. Cristian Tudora, omul de afaceri care a fost găsit împușcat în cap, joi,  era cel mai bun prieten al cunoscutului tenismen Florin Segarceanu, arată B1TV.

Bărbatul a fost găsit mort, în biroul său, de către menajeră, la scurt timp după soția și copilul acestuia plecaseră de acasă.

———-

Un om de afaceri din Capitală a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei. Este vorba despre Cristian Paul Tudora. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii dar iau în considerare și un omor sau un accident.

Bărbatul era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL, conform Mediafax.

Anchetatorii au ridicat din imobil puşca de vânătoare a bărbatul, dar şi alte probe, care vor fi duse la laboratorul criminalistic al Poliţiei Capitalei, unde vor fi expertizate.

Surse din rândul anchetatorilor au mai spus că  a avut mai multe firme, care în timp au fost închise. Imobilul în care locuia bărbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit în Capitală alte două clădiri. Acesta ar mai deţine un imobil în Germania, la Munchen, şi o vilă la Izvorani, în judeţul Ilfov.

Potrivit poliției, incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 09.20,de către soţia acestuia, care l-a găsit mort, cu arma lângă el.

Arma este deținută legal.

O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă