18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE.Un afacerist din Capitală, prietenul unui cunoscut tenismen, a fost găsit împuşcat...

UPDATE.Un afacerist din Capitală, prietenul unui cunoscut tenismen, a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare

UPDATE. Cristian Tudora, omul de afaceri care a fost găsit împușcat în cap, joi,  era cel mai bun prieten al cunoscutului tenismen Florin Segarceanu, arată B1TV.

Bărbatul a fost găsit mort, în biroul său, de către menajeră, la scurt timp după soția și copilul acestuia plecaseră de acasă.

———-

Un om de afaceri din Capitală a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei. Este vorba despre Cristian Paul Tudora. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii dar iau în considerare și un omor sau un accident.

Bărbatul era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL, conform Mediafax.

Anchetatorii au ridicat din imobil puşca de vânătoare a bărbatul, dar şi alte probe, care vor fi duse la laboratorul criminalistic al Poliţiei Capitalei, unde vor fi expertizate.

Surse din rândul anchetatorilor au mai spus că  a avut mai multe firme, care în timp au fost închise. Imobilul în care locuia bărbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit în Capitală alte două clădiri. Acesta ar mai deţine un imobil în Germania, la Munchen, şi o vilă la Izvorani, în judeţul Ilfov.

Potrivit poliției, incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 09.20,de către soţia acestuia, care l-a găsit mort, cu arma lângă el.

Arma este deținută legal.

O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Cele mai citite

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...
Ultima oră
Pe aceeași temă