11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecial#Colectiv: Evenimente caritabile în luna noiembrie

#Colectiv: Evenimente caritabile în luna noiembrie

Mai multe evenimente caritabile vor fi organizate în luna noiembrie, în mai multe oraşe din ţară, în semn de solidaritate cu victimele incendiului de vinerea trecută, din clubul Colectiv din Capitală, conform paginilor oficiale de Facebook.

Aceste evenimente au ca scop strângerea de fonduri pentru victimele tragediei din clubul Colectiv, iar banii strânşi vor ajunge la Fundaţia Estuar şi la Crucea Roşie, care au conturi deschise în acest sens.

Citeşte şi:Incendiul din Colectiv. ARTIȘTII români – în doliu

Formaţia Bosquito va susţine, vineri seara, începând cu ora 21Ș30, un concert caritabil în Clubul Phoenix, din Constanţia, potrivit paginii de Facebook a clubului. Tot vineri seara, la clubul NervArad, începând cu ora 22:00, va avea loc un eveniment la care vor participa: Dj Muh’fucka, Presto Oficial, Locco, Zeze, Exile si Mistic.

Sâmbătă, începând cu ora 21:00, la Radisson Blu Hotel, din capitală, va avea loc evenimentul “Dansează pentru viaţă”. Conform paginii oficiale, aproximativ 100 de persoane vor participa la eveniment şi alte 86 de persoane s-au declarat interesate de eveniment

Pe 11 noiembrie, la clubul The Shelter din Cluj-Napoca, va avea loc un concert acustic, la care vor participa formaţii precum: Luna Amară, Sky Swallows Challenger, Front și Caustic, se comunică pe pagina oficială a evenimentului. Pe toată durata concertului fumatul va fi interzis.

“O țară întreagă a fost zguduită de această tragedie. Înțelegem că este un moment de cumpănă pentru noi toți și ceea ce trebuie să facem este să găsim soluții, să acționăm pentru ajutorarea prietenilor noștri și să luăm măsurile necesare ca astfel de accidente să nu se mai întâmple de acum înainte”, declară organizatorii evenimentului.

Două spectacole de stand-up vor avea loc pe data de 12 noiembrie în Piteşti şi în Bucureşti, conform paginilor de Facebook. Stand-up Băneasa va începe la ora 20:00 şi vor participa aproximativ 700 de persoane. Pe scenă vor urca 14 dintre cei mai cunoscuți comedianți de stand-up din București, într-o formulă foarte rar întâlnită, pe aceeași scenă: Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Vancica, Costi Dita, Catalin Bordea, Micutu’, Dan Badea, Sergiu şi Andrei, Sorin Parcalab, Cosmin Natanticu, Teo, Vio si Costel.

Citeşte şi: #Colectiv. Elevii vasluieni, solidari cu mișcarea din București

Showul va fi transmis in direct la ora 20.00 si in alte orase din tara. Cinematografele care au acceptat sa faca parte din proiect sunt: Cinema Victoria din Cluj, Cinema Trivale din Piteşti, Cityplex din Braşov, Cityplex din Constanţa, Cinema Cortina din Oradea. 

Pe 13 noiembrie, la  The Albon Territory din Chişinău, începând cu ora 20:00, va avea loc un concert la care vor participa: ABNORMYNDEFFECT, HARMASAR, RUBYCONE, AUTIST.

Citeşte şi: #Colectiv: Marş al tăcerii, la o săptămână după tragedie

“Vă îndemnăm să fiţi solidari cu oamenii care au avut de suferit şi comunitatea care a pierdut mulţi oameni buni, cavaleri ai lumii în care trăim. Acest eveniment nu este unul pur “românesc”, numai pentru “români”, facem apel la unitate între toţi oamenii care fac parte din comunitatea metal locală. Este o tragedie comună”, se precizează într-un mesaj transmis de organizatorii evenimentului.

Citeşte şi:Efectul Colectiv: număr dublu de donatori de sânge în Suceva

PARAZIȚII, ȘUIE PAPARUDE, ROA, COMA, EMIL şi mulţi alţi artişti vor susţine pe 14 noiembrie concertul „Împreună Rezistăm”, la Arenele Romane, începând cu ora 19:00. La eveniment sunt aşteptate aproximativ 4200 de persoane, iar alte 4200 s-au declarat interesate de evenimentul organizat pe Facebook.

Sportul salvează vieţi pe data de 15 noiembrie, începând cu ora 9:00, la Crowne Plaza Bucharest Hotel, conform unui eveniment organizat, pe Facebook, de mai multe cluburi sportive din Bucureşti

Citeşte şi: #Colectiv. La Iași sute de oameni scandează ”Solidaritate”

Mii de oameni şi-au arătat solidaritatea cu victimele incendiului de vinerea trecută, din clubul bucureştean Colectiv, în urma căruia 32 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 200 de persoane au fost rănite. În prezent, 127 de persoane sunt internate în spitalele din Capitală, dintre care 65 de persoane sunt în stare critică şi gravă.

 

 

Cele mai citite

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă