15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialActivități de 1 Decembrie: Ziua Porților Deschise la Guvern

Activități de 1 Decembrie: Ziua Porților Deschise la Guvern

De Ziua Națională, românii pot vizita sediul Guvernului României, începând cu ora 11.00, conform unui anunț al Executivului, postat pe Facebook. 

Oamenii vor putea vizita Sala Muntenia, unde se desfășoară ședinţele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania – unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova – unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă.

Tot marți, începând cu ora 11.00, are loc parada militară, în Piața Constituției, la care vor participa peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală.

De asemenea, în Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I va avea loc, începând cu ora 8.00, o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori.

Citește și: Inițiativă inedită a MApN de 1 Decembrie: Cum sunt îndemnați românii să-și schimbe pozele de pe Facebook

De asemenea, se vor organiza ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori în garnizoanele din ţară unde sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.

De Ziua Naţională, drapelul tricolor va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale ale Forţelor Navale se va ridica Marele Pavoaz. 

Citește și: FOTO. Repetițiile Armatei Române, înainte de parada de 1 Decembrie

 

Cele mai citite

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă