17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialBasistul trupei Goodbye to Gravity va fi înmormântat duminică

Basistul trupei Goodbye to Gravity va fi înmormântat duminică

Basistul trupei Goodbye to Gravity, Alexandru Pascu, care a murit, miercuri, la Paris, va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou din Capitală, anunţă Federaţia Română de Scrimă. Familia tânărului a lansat un apel ”la decenţă şi discreţie din partea mass-media”, relatează Mediafax. 

Alexandru Pascu era singurul fiu al Anei Pascu, vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă și președinte de onoare al Federației Române de Scrimă.

Citește și: Incendiul din Colectiv: Care este starea răniților, la două săptămâni de la tragedie

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Pascu va fi depus sâmbătă, la ora 11.00, la capela Cimitirului Izvorul Nou (Drumul Murgului, nr. 47, sector 3). Seara va avea loc o slujbă religioasă, iar noaptea se va ține priveghi.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 15 noiembrie, de la ora 14.00, la Cimitirul Izvorul Nou.

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit la vârsta de 33 de ani, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franța de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat în stare gravă, după ce a fost rănit în incendiul izbucnit în clubul Colectiv pe 30 noiembrie.

Citește și: Povestea TRAGICĂ a trupei Goodbye to Gravity. Solistul se luptă cu moartea

Miercuri, el a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franța.

Alex Pascu a murit însă în aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut şi săptămâna trecută să îl transfere într-un spital din Germania, însă starea acestuia s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului.

Cele mai citite

Zelenski, îngrijorat de alegerile din SUA. “Unele mesaje ridică semne de întrebare”

Președintele Volodymyr Zelenski a declarat luni, într-un interviu acordat în exclusivitate la Kiev, pentru Reuters, că aliaților occidentali ai Ucrainei au nevoie de prea...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan: “Bilanțul lui este matematic zero”

Candidatul PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, Sebastian Burduja, a criticat dur activitatea actualului edil, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută...
Ultima oră
Pe aceeași temă