9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBistriţa: Un pompier de 29 de ani, găsit mort într-o pădure

Bistriţa: Un pompier de 29 de ani, găsit mort într-o pădure

Un pompier de 29 de ani, de la Garda de Intervenţii Beclean, județul Bistrița-Năsăud, a fost găsit mort, miercuri, într-o pădure din Beclenuţ, relatează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Marius Rus, a declarat că dispariţia bărbatului a fost semnalată în cursul zilei de marţi.

"El trebuia să se prezinte la serviciu marţi dimineaţă, dar nu a ajuns. O comisie din partea instituţiei l-a căutat acasă, însă nici familia nu ştia nimic. Am sperat cu toţii că va apărea, însă miercuri două persoane l-au găsit mort într-o pădure din Beclenuţ, un cartier al oraşului Beclean. Lucra în ISU din 2007. A fost un coleg care şi-a făcut datoria. Regretăm dispariţia lui, nu ştim ce s-a întâmplat", a spus Marius Rus.

Contactată telefonic, Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, a declarat că o echipă de poliţişti face cercetări la faţa locului.

"Poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Ce ştim până acum este că nu s-au văzut semne de violenţă pe cadavru. Medicii legişti vor putea spune care a fost cauza morţii. Ancheta va fi preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud", a declarat Virginia Roşca.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă