20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBistriţa: Un pompier de 29 de ani, găsit mort într-o pădure

Bistriţa: Un pompier de 29 de ani, găsit mort într-o pădure

Un pompier de 29 de ani, de la Garda de Intervenţii Beclean, județul Bistrița-Năsăud, a fost găsit mort, miercuri, într-o pădure din Beclenuţ, relatează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Marius Rus, a declarat că dispariţia bărbatului a fost semnalată în cursul zilei de marţi.

"El trebuia să se prezinte la serviciu marţi dimineaţă, dar nu a ajuns. O comisie din partea instituţiei l-a căutat acasă, însă nici familia nu ştia nimic. Am sperat cu toţii că va apărea, însă miercuri două persoane l-au găsit mort într-o pădure din Beclenuţ, un cartier al oraşului Beclean. Lucra în ISU din 2007. A fost un coleg care şi-a făcut datoria. Regretăm dispariţia lui, nu ştim ce s-a întâmplat", a spus Marius Rus.

Contactată telefonic, Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, a declarat că o echipă de poliţişti face cercetări la faţa locului.

"Poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Ce ştim până acum este că nu s-au văzut semne de violenţă pe cadavru. Medicii legişti vor putea spune care a fost cauza morţii. Ancheta va fi preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud", a declarat Virginia Roşca.

Cele mai citite

Mădălina Ghenea lămurește “subiectul” Grigor Dimitrov. “Mi se pare că e momentul să clarific”

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea și a dezvăluit recent motivele care au stat la baza despărțirii sale de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Celebra...

Jaqueline Cristian, la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roma

Jaqueline Cristian este la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al Mastersului de la Roma, după ce a învins-o în prima rundă...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă