15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCe declarații a făcut avocatul lui Nicușor Constantinescu despre acuzația adusă clientului...

Ce declarații a făcut avocatul lui Nicușor Constantinescu despre acuzația adusă clientului său

Avocatul lui Nicușor Constantinescu, Cătălin Dancu, a precizat, joi, că nu sunt date concrete cu privire la acuzația de abuz în serviciu, în cazul clientului său. 

Citește și: Ce declarații a făcut șeful CJ Constanța la intrarea la DNA

El a precizat că discuția în cazul presedintelui CJ Constanța se rezumă la faptul că un om poate fi cercetat și în stare de libertate pentru abuz în serviciu. El a mai precizat faptul că. la dosarul cu Radu Mazăre, Curtea de apel a considerat că nu trebuie să fie arestat.

”Mă astept să la o nouă propunere de arestare preventivă”, a transmis acesta și a precizat că asteaptă să vadă dosarul pentru a afla de ce tip de abuz de în serviciu este vorba.

Șeful Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost adus cu mandat, joi, la DNA, unde urmează să fie audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi efectuat plăți ilegale de peste cinci milioane de lei din fonduri publice nerambursabile.

„Sunt acuzat că am semnat niște contracte cu televiziunea Soti și cu ziarul Telegraf. Mazăre e acuzat de același lucru. Acum am mandat de aducere la DNA Constanța. Mă duc să văd care sunt acuzațiile. Mi-am luat bagajele, periuța de dinți, pamperșii, sunt pregătit să fiu reținut”, a spus Constantinescu, la intrarea la DNA.

Șeful CJ Constanța a fost adus cu mandat la DNA Constanta, pentru a da declarații referitoare la dosarul în care este acuzat că ar fi efectuat plăți ilegale de peste cinci milioane de lei din fonduri publice nerambursabile.

Cele mai citite

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă