16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialCe va vizita Prinţul Charles în România

Ce va vizita Prinţul Charles în România

Prinţul Charles se află acum la conacul său din Valea Zălanului. Moştenitorul tronului Marii Britanii şi-a început vizita în România, duminică când a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, potrivit Digi 24. 

Întâlnirea între şeful statului şi Prinţul Charles a durat o jumătate de oră. Moştenitorul coroanei britanice şi-a amintit de prima sa vizită în Sibiu şi l-a felicitat pe şeful statului pentru modul în care oraşul a evoluat în perioada în care acesta a fost primar.

La rândul său, Klaus Iohannis i-a mulţumit Prinţului Charles pentru implicarea sa în păstrarea specificului Transilvaniei şi în proiectele legate de mediu. De asemenea, preşedintele a acceptat invitaţia de a vizita Regatul Unit.

Citeşte şi: Foto: Primele declaraţii ale lui Iohannis, după întâlnirea cu prinţul Charles

După întâlnirea de la Palatul Cotroceni, Prinţul Charles a pornit spre Valea Zălanului, în judeţul Covasna. Acolo a fost aşteptat în faţa casei de câţiva localnici. Moştenitorul coroanei britanice s-a oprit pentru câteva minute şi a vorbit cu oamenii.

„Întotdeauna vin cu bucurie în Transilvanie! Este foarte specială! O excursie grozavă!”, a spus Charles.

Prinţul Charles va începe săptămâna la Valea Zălănului, unde este aşteptat la concursul de cosit, organizat în localitate. Marţi, moştenitorul coroanei britanice va merge la casa pe care o are în satul Viscri din judeţul Braşov.

Citeşte şi: Dezvăluiri intrigante într-o nouă biografie a Prinţului Charles

De asemenea, în aceeaşi zi va ajunge şi în satul Micloşoara, unde îl va vizita pe prietenul său, Contele Tibor Kalnoky.

În ultimii 17 ani, Prinţul Charles, care deţine mai multe proprietăţi în Transilvania, a venit în fiecare început de vară în România.

Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Roma

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a pierdut în două seturi în fața...

Românii fac show în Turcia! Drăguș a marcat două goluri pentru Gaziantep

Internaționalul român Denis Drăguș a reușit o „dubla”, iar Alexandru Maxim a oferit nu mai puțin de trei pase decisive în victoria categorică obținută...

Victorie cu record pentru Simone Tempestini în Raliul Argeșului

Simone Tempestini a ajuns la cinci victorii în Raliul Argeșului, un record absolut al competiției, după ce s-a impus autoritar în etapa care a...
Ultima oră
Pe aceeași temă