21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialDeputatul PSD Manda a înjurat un român plecat la muncă în străinătate....

Deputatul PSD Manda a înjurat un român plecat la muncă în străinătate. Omul l-a numit ”penal”

Deputatul Claudiu Manda l-a înjurat pe un român plecat la muncă în străinătate, pe rețeaua de socializare Facebook, după ce omul a spus despre social-democrat că este ”penal”. 

Miercurea trecută, deputatul a postat pe contul său de Facebook un link către o știre despre Internetul gratuit în mijloacele de transport din Craiova. La postare, a comentat și Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie. 

El a scris că ”lumea moare de foame” și i-a spus lui Manda că este ”penal”. Deputatul l-a căutat apoi în privat pe Iovu și l-a înjurat. 

Bărbatul a publicat o captură foto cu dialogul pe pagina sa de Facebook, cu comentariul ”La Craiova când nu ai argumente jignești și ameninți”. 

Deputatul Manda a confirmat, pentru Academia Cațavencu, că a decis să discute cu Iova în privat pentru că l-a jignit foarte mult în public. 

Citește și: Claudiu Manda, prazul viril al Craiovei

Cele mai citite

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă